Ugovaranje štednje i biometrijska prijava omogućeni unutar m-zabe

Zagrebačka banka je svojim klijentima omogućila dvije nove dodatne funkcionalnosti u mobilnoj aplikaciji m-zaba: ugovaranje štednje i prijavu otiskom prsta ili skenom lica

Sandro Vrbanus srijeda, 29. srpnja 2020. u 19:26

Zagrebačka banka ovoga je tjedna u svoju mobilnu aplikaciju m-zaba dodala dvije korisne funkcionalnosti. Zbog uvođenja prve, njihovi klijenti više neće trebati odlaziti u poslovnicu kako bi ugovorili štednju. Ugovaranje štednje sada je, naime, dostupno i online bankarstvom putem aplikacije m-zaba.

Korisnici m-zabe tako sada mogu imati uvid u svoju štednju, mogu birati dinamiku uplatom jednog oročenog uloga ili višekratnim uplaćivanjem tijekom cijelog razdoblja te prilagoditi iznos štednje svojim mogućnostima i prilikama. S m-zaba štednjom dostupno je i ugovaranje trajnog naloga kojim Banka prenosi iznos novaca koji klijent odredi izravno s njegovog računa na štednju.

Prijava licem ili prstom

Druga novost bit će od koristi svima s iole novijim mobitelima, a olakšat će im svakodnevni rad s ovom aplikacijom. Korištenje mobilne aplikacije m-zaba od sada je moguće započeti i biometrijskom prijavom korisnika.

U m-zabu se sada moguće prijaviti otiskom prsta ili skenom lica, ovisno o tehnologiji koju vam mobitel podržava. Nove funkcionalnosti implementirane su uz najviše sigurnosne standarde kako bi korisnici i dalje bili sigurni tokom korištenja m-zabe na svojim Android i iOS uređajima, poručili su iz Zagrebačke banke.