Lenovo gamerski smartphone najvjerojatnije pod Legion brandom

Prema informacijama koje pristižu s microblogging platforme Weibo, Lenovo namjerava predstaviti vlastiti gamerski smartphone i to pod brandom Legion

Matija Pavlić nedjelja, 29. prosinca 2019. u 07:00

Velik broj tvrtki na tržištu je u posljednjih nekoliko godina predstavilo svoje gamerske pametne telefone. Prije svega tu je Razer Phone pa Asus ROG model, Xiaomi Black Shark i Nubia Red Magic tvrtke ZTE.

Riječ je o telefonima koji nude povećane performanse posebno prilagođene gamingu na mobilnim uređajima uz druge značajke kao što je poboljšano hlađenje. Listi proizvođača specijaliziranih pametnih telefona za gaming uskoro bi se trebala pridružiti i tvrtka Lenovo.

Njihov gamerski pametni telefon na tržištu bi se trebao pojaviti pod bradom Legion pod kojim je ova tvrtka već izdala velik broj proizvoda vezanih za gaming (na primjer Legion serija gamerskih prijenosnika).

Vijest o gamerskom Legion pametnom telefonu dobila je potvrdu kada je Lenovo nedavno na microblogging platformi Weibo otvorio novi profil upravo za Legion pametni telefon. Također, valja napomenuti da je još tijekom travnja Chang Cheng, potpredsjednik tvrtke Lenovo, potvrdio kako tvrtka namjerava predstaviti svoj gamerski pametni telefon početkom 2020. godine.