Navodni prvi render LG G7 smartphonea

Na Internetu se pojavio prvi navodni render budućeg LG G7 smartphonea koji će biti predstavljen u travnju, vidljiv je 18:9 zaslon tankih rubova i dvostruka selfie kamera

Matija Pavlić subota, 13. siječnja 2018. u 20:57

Na Internetu se pojavio render koji navodno predstavlja budući LG-jev pametni telefon G7, iako postoje glasine da će LG odustati od tog imena te da će ovaj uređaj na tržište doći pod nekim drugim imenom. Novi uređaj trebao bi biti predstavljen u travnju ove godine.

Spomenuti render, koji možete vidjeti ispod ovog teksta, ne otkriva previše o samom uređaju. Vidljivi su Full Vision zaslon u 18:9 formatu (isti format zaslona ima i aktualni LG G6), izuzetno tanki rubovi oko zaslona te dvostruka selfie kamera s gornje lijeve strane uređaja.

S obzirom na mjesec predstavljanja može se zaključiti kako će LG-jev smartphone ovaj put dobiti najnoviji Qualcommov Snapdragon 845 čip te da se neće ponoviti slučaj njegova prethodnika koji je predstavljen ranije u odnosu na konkurentske high-end uređaje pa je zato sadržavao sadržavao Snapdragon 821 umjesto novijeg Snapdragona 835 čipa.

Kao značajke budućeg LG G7 pametnog telefona spominje se i Quick Charge 4.0 tehnologija brzog punjenja, 6 GB RAM-a te skener šarenice oka.