Zlato i dijamanti za Redmi K20 Pro

Bogati kupci imat će priliku nabaviti posebno luksuzno izdanje mobitela Redmi K20 Pro – Signature edition za čiju su izradu korišteni skupi materijali poput zlata i dijamanata

Stjepan Bilić četvrtak, 18. srpnja 2019. u 20:41

Redmi je krajem svibnja predstavio novu seriju mobitela – K20. Tog dana stigla su dva modela, standardni K20 te moćniji model K20 Pro. Potonji će uskoro dobiti posebnu luksuznu i limitiranu izvedbu i shodno tomu novi naziv – Redmi K20 Pro Signature edition.

Za sada nema informacija vezano uz tehničke specifikacije uređaja, no za vjerovati je kako će to potom pitanju biti identičan originalu. Jedino gdje bi Redmi mogao malo podebljati stavke su količina RAM-a i skladišnog prostora, no o tome ćemo više znati kada uređaj bude i službeno predstavljen.

Za sada je poznato kako će kućište Signature edition inačice biti izrađeno od skupih, premium, materijala – zlata i dijamanata. Redmi u svojoj objavi posebno ističe kako se neće raditi o pozlaćeno kućištu, već o kućištu od pravog zlata.

Shodno tomu jasno je i kako ovaj model neće biti dostupan svima, već samo bogatijim kupcima. Što se tiče omjera zlata i dijamanata, zlato će biti znatno više zastupljeno jer će od njega biti izrađeno kućište. Dijamantima će biti dizajnirano tek jedno slovo – „K“ koje je svojevrsni zaštitni znak serije.

Kako smo već naveli, Redmi K20 Pro Signature edition neće moći kupiti svatko, već oni bogatiji i čini se sretniji. Naime, uređaj će biti proizveden u vrlo ograničenoj seriji, od tek 20 primjeraka. Na koji način će Redmi birati kupce za sada nije poznato. Oni koji budu u prilici kupiti ga za to će zadovoljstvo morati izdvojiti oko 6.220 eura.