Bluesound Node 2 čitatelju iz Đakova

Sigma Audio Koncept je osigurao mrežni glazbeni svirač Bluesound Node 2 koji su imali priliku osvojiti svi čitatelji listopadskog Buga

Vinko Krištić srijeda, 1. studenog 2017. u 15:00

Koliko je nama poznato, nijedna nagrada u našim nagradnim igrama nije do sada otišla u Đakovo. Ispravite nas ako smo u krivu? No, i to se promijenilo…

Bluesound Node 2 je mrežni glazbeni svirač kojeg smo dijelili u protekloj nagradnoj igri. Nagradu je osigurao Sigma Audio Koncept, a za sudjelovanje ste trebali kupiti Bug br. 299 tijekom mjeseca listopada i za prijavu iskoristiti jedinstveni kod iz tog broja.

Node 2 je vrlo cijenjen mrežni svirač glazbe od relativno mlade kompanije imenom Bluesound. Riječ je o uređaju koji može glazbu reproducirati s vanjskih uređaja – žično ili bežično. Ima vrhunski softver tzv BluOS Connect koji ima zadaću kontrolirati sve uređaje koji ga podržavaju (za multiroom rad), spajati se na razne izvore zvuka (NAS, streaming servisi…) te prikazivati playliste i standardne kontrole. Ono što ga krasi iznutra je izvrstan BurrBrownov PCM5122 DAC čip s 24-bit/192 kHz maksimalnim sempliranjem te ARM Cortex A9 procesorom. Maloprodajna cijena uređaja je 4299 kn, a detaljniju recenziju imali ste priliku pročitati u Bugu 299.

Izvlačenje je obavljeno jučer u redakciji Buga, a dobitnik je Zrinko Glavačević koji dolazi iz već spomenutog Đakova. Iskrene čestitke Zrinku kojeg pozivamo da svoje prve dojmove podijeli s nama.