Cubot mobiteli i još puno više!

U ovomjesečnoj nagradnoj igri očekuje vas pet zanimljivih nagrada koje je osigurao sponzor Se-Mark - dva mobitela, pametna kamera, pametna sportska narukvica i bluetooth slušalice

Vinko Krištić utorak, 12. lipnja 2018. u 17:05

Ovomjesečna nagradna igra u Bugu krije pet lijepih nagrada koje je osigurao sponzor Se-Mark. Dakle, u nagradnoj igri možete sudjelovati samo ako kupite lipanjski Bug br. 307 u kojem se nalazi jedinstveni kod. Nakon što pronađete jedinstveni kod, posjetite web lokaciju www.bug.hr/nagradna/se-mark i tamo uz jedinstveni kod ostavite osobne podatke.

Najava nagradne igre na naslovnici Buga glasi Cubot mobiteli i još puno više. O čemu je riječ? Kao što smo rekli, poklanjamo pet nagrada iz različitih segmenata – tu su dva pametna telefona, kamera za pametni dom, pametna narukvica, i in-ear slušalice. Eh, samo radi slušalica nagradnu igru nismo mogli nazvati pametnom.

1. CUBOT X18 Plus

Ovaj izvrstan best buy mobitel smo i recenzirali. Ima izvrstan 6-inčni Full HD zaslon omjera 2:1 i bateriju kapaciteta 4000 mAh. Tu je čisti Android, Mediatekov osmojezgreni procesor te 4 GB radne i 64 GB interne memorije. U svakom slučaju, i više nego solidan uređaj. U nastavku pogledajte njegovu video recenziju.

2. Panasonic Smart Home kamera KX-HNC800EXW

Smart Home kamera prvo je povoljan način za uvođenje određene razine sigurnosti u dom. Ova kamera je moderna i elegantna, a od specifikacija tu je Full HD 1080p razlučivost i kut snimanja od 142°. Kamera šalje upozorenja putem mobilne aplikacije, a moguće ju je dodatno povezati sa sustavima pametnog doma.

3. CUBOT King Kong

Još jedan smartfon koji smo ranije recenzirali. Radi se o tzv. robusnom smartfonu koji je namijenjen ljudima koji se bave raznim aktivnostima na otvorenom gdje vrlo lako stradavaju mobiteli (nautičari, građevinski radnici, planinari, itd.). Mobitel ima solidne specifikacije, a zaštićen je na sve moguće načine od vanjskih utjecaja i oštećenja. U nastavku pogledajte njegovu video recenziju.

4. CUBOT pametna narukvica S1

Cubot S1 je pametna sportska narukvica koja nudi mnoštvo senzora – barometar, termometar, brojač otkucaja srca, praćenje trčanja, spavanja, hodanja… Uz sve to je vodootporna (IP65), moguće ju je povezati na smartfon i pomoću nje kontrolirati medijski player.

5. Jabees beatING bluetooth slušalice

Kvalitetne slušalice su gadget koji treba gotovo svakome. Jabees beatING su tzv. in-ear slušalice koje su međusobno spojene kabelom koji se nosi iza glave, a bluetoothom se spajaju na smartfon ili bilo koji drugi povezivi uređaj. Slušalice su otporne na prskanje i znojenje (IPX4). U standby modu mogu biti do 60 sati, pružaju do 4 sata razgovora ili slušanja glazbe, a vrijeme punjenja im iznosi oko 2 sata. Inače, Jabees beatING su nositelj Bugove nagrade Naš izbor u velikom testu bežičnih slušalica.

Nagradna igra traje do 28. lipnja 2018. Sudjelovati možete onoliko puta koliko primjeraka Buga, odnosno jedinstvenih kodova, posjedujete. Sretno!