Izvukli smo dobitnike Logitech gaming opreme

Izvrsni Logitechov miš, dvije tipkovnice i podloga za miš čekale su čitatelje Buga iz prosinca – saznajte tko ih je osvojio

Vinko Krištić utorak, 2. siječnja 2018. u 16:20

Tijekom posljednjeg mjeseca u 2017. godini dijelili smo vrijednu Logitech gaming periferiju koju je kao sponzor osigurao sam Logitech. Za sudjelovanje u nagradnoj igri bilo je potrebno kupiti Bug br. 301 i prijaviti se pomoću jedinstvenog koda.

Dijelili smo četiri vrijedne nagrade iz tzv. Logitechovog G asortimana. Radi se mahom o kvalitetnim komadima periferije namijenjenih prvenstveno gejmerima, međutim, dobro će poslužiti i u svakodnevnom radu.

1. nagrada – miš Logitech G903 Lightspeed

Logitech G903 je trenutačno jedan od top modela. Riječ je o bežičnom mišu izvrsnih karakteristika – vrijeme odaziva 1 ms, razlučivost do 12.000 dpi, 11 programabilnih tipki te izuzetno visoka štedljivost energije. Miš je modularan – moguće je dodavati/oduzimati bočne dijelove da odgovara svim rukama, a moguće je dodavati/oduzimati utege kako bi postigli željenu masu. Miš može raditi i žično i bežično. Maloprodajna cijena miša je 1.399 kn. Ovaj izvrstan miš odlazi u Dugo Selo, a dobitnik je Denis Turković

2. nagrada – tipkovnica Logitech G610 Orion red

Mehanička gejmerska tipkovnica zadovoljit će i one najsitničavije, budući da pruža izvrsnu ugodu pri tipkanju. Sadrži poznate vrlo izdržljive Cherry MX mehaničke prekidače na tipkama, a moguće je zasebno namjestiti pozadinsko osvjetljenje svake pojedine tipke. Podesiva je po visini u tri razine, a sadrži i tipke za medijsku kontrolu. Maloprodajna cijena tipkovnice je 899 kn. Čitatelj koji dobiva ovu izvrsnu tipkovnicu je Siniša Jurić iz Zagreba.

3. nagrada – tipkovnica Logitech G213 Prodigy

G213 Prodigy je još jedna tipkovnica, ali koja je četiri puta brža od standardne zahvaljujući svojim izvrsnim Mech-Dome tipkama. Ono što je krasi je RGB pozadinsko osvjetljenje koje možete namjestiti u bilo kojoj željenoj boji iz spektra, i to različito u pet različitih zona. Tipkovnica je vrlo izdržljiva i otporna na prolijevanje tekućine, ima tipke za medijsku kontrolu, a moguće ju je dodatno podesiti kroz službeni Logitechov softver. Maloprodajna cijena joj je 599 kn. Prodigy tipkovnicu šaljemo u Orebić u ruke dobitnika imenom Tomas Bozovic.

4. nagrada – podloga za miš Logitech G640

Vrlo bitan dodatak igračima je i kvalitetna podloga za miš. Logitech G640 je velika i prostrana podloga vrlo ugodne površine koja izvrsno funkcionira na svim razlučivostima miša. Posebno je razvijena upravo za Logitechovu G seriju miševa, a cijena joj je 299 kn. Logitechova podloga odlazi također u Zagreb, a dobitnik je Siniša Deren.

Čestitamo svim čitateljima koji su osvojili nagrade, dok ostalima želimo više sreće drugi put. Dobitnike pozivamo da svoje prve impresije podijele s nama.