Kupite Bug i zaigrajte nagradnu igru

U tijeku je nagradna igra u kojoj možete osvojiti dva para izvrsnih zvučnika iz Ronisa – Audioengine A2+ Wireless

Vinko Krištić srijeda, 16. listopada 2019. u 13:41

Svakog mjeseca trudimo se čitatelje print izdanja Buga obradovati nagradnom igrom sa što atraktivnijim nagradnim fondom. Svakako se isplati sudjelovati jer su šanse za dobitak višestruko veće nego na lutriji. Sve što trebate napraviti je kupiti primjerak Buga (ili više njih) te pronaći jedinstveni kod i sudjelovati prateći upute. Sudjelovati možete onoliko puta koliko jedinstvenih kodova imate.

Crveni i crni par zvučnika

Tijekom ovog mjeseca čitatelji imaju priliku osvojiti izvrsne zvučnike pod nazivom Audioengine A2+ Wireless koje je osigurao sponzor Ronis.

No, to nije sve! Ovog mjeseca postoje dvije nagrade. Nudimo dva identična para zvučnika, s tim što jedan par dolazi u crvenoj, a drugi u crnoj boji. Budući da su nagrade jednako vrijedne, ne možemo jednu od njih nazvati prvom ili drugom nagradom. Izvlačenje će odlučiti tko će dobiti koju boju.

Cjelovitu Davorovu recenziju zvučnika Audioengine A2+ Wireless možete pročitati ovdje. Samo ćemo ukratko spomenuti da se radi o Hi-Fi zvuku visoke klase u malom pakiranju. Audioengine A2+ su aktivni zvučnici na koje se možete bežično spojiti putem bilo koje aplikacije ili uređaja koji podržava bluetooth konekciju. Ovaj sustav je savršen za radnu površinu ili manje prostore, a donosi snagu od 15 W po kanalu, te vršnu snagu od 30 W po kanalu. Frekvencijski raspon je od 60 Hz do 22 kHz, a zvučnici su sastavljeni od 0,75-inčnog visokotonca i 2,75-inčnog woofera.

Pravila i detaljnije upute za sudjelovanje potražite na web lokaciji https://www.bug.hr/nagradna/audioengine. Nagradna igra traje do 28. listopada. Sretno!