Darujemo besplatno digitalno izdanje o informatičkim studijima

Iskoristite promotivni kod i pročitajte BUG[2] specijal koji donosi pregled svih prijediplomskih i diplomskih studija informatike u Hrvatskoj (ak. god. 2024./25.)

Bug.hr srijeda, 8. svibnja 2024. u 06:00

Bliži se kraj školske godine. Maturanti će svoj srednjoškolski put zaključiti i prije nego ostali – već za 2 tjedna. Nakon tako važne prekretnice u životu dolazi razdoblje stresa koje uključuje upis na željeni fakultet.

Kako bismo pomogli svim budućim brucošima u odabiru fakulteta, kao i svake godine napravili smo veliki popis svih prijediplomskih i diplomskih studija informatike u Hrvatskoj za akademsku godinu 2024./25. Na popis smo nastojali staviti sve studije informatike, računarstva, elektrotehnike i srodnih područja. Budući da je većina studija interdisciplinarna u smislu da sadrže više ili manje informatike, teško negdje potegnuti liniju i razdvojiti informatičke od neinformatičkih studija. No, bilo kako bilo, nadamo se da će vam ovo izdanje pomoći u donošenju odluke.

Budući da je umjetna inteligencija područje koje je unatrag godine dana najviše dobilo na važnosti, u temi izdanja posebno smo se osvrnuli upravo prema tome što naši fakulteti rade po pitanju integracije tematike i kolegija o umjetnoj inteligenciji u svoje studijske programe.

Kako otključati BUG2 izdanje?

Ovo posebno besplatno izdanje ipak smo ostavili djelomično zaključanim. No, ne brinite! Izdanje možete potpuno besplatno pročitati upišete li promotivni kod ACN68ANC6C unutar vašeg korisničkog profila. Time ćete otključati privremeni pristup (do 31. svibnja 2024.) ovom posebnom izdanju.

Napominjemo da postojeći digitalni i print pretplatnici već imaju pristup ovom izdanju i nije potrebno da upisuju navedeni promotivni kod.

BUG2 specijal (svibanj 2024.) potražite OVDJE.