Garmin proširuje svoju ponudu ženskim satom Lily

Garmin je predstavio Lily, najmanji ženski sat u svojem asortimanu s 34-milimetarskim kućištem i remenom od 14 milimetara.

Matej Markovinović četvrtak, 28. siječnja 2021. u 06:00

Dostupna su dva modela, Klasik s kožnim i Sport sa silikonskim remenom. Obe varijante sata dolaze u tri različite boje, a kućište i hardver, izrađeni su od nehrđajućeg čelika.

Lily Sport
Lily Sport

Sat ima mogućnost praćenja disanja, zasićenosti krvi kisikom, stresa, hidratacije, kvalitete sna i otkucaja srca. Postoji i funkcija Body Battery koja pokazuje (procijenjenu) razinu energije tijela, a uz Garmin Connect aplikaciju, moguće je pratiti menstrualni ciklus i trudnoću. Lily se može povezati GPS-om za praćenje vanjskih sportskih aktivnosti te dolazi i s aplikacijama za brojne vrste sportova uz koje možete pratiti brojanje koraka i sagorijevanje kalorija.

Na satu je moguće prikazati obavijesti i kalendar, a korisnici Android telefona mogu odgovarati na tekstualne poruke. Dostupna je i LiveTrack opcija koja omogućuje slanje lokacije u stvarnom vremenu kontaktima za hitne slučajeve. Garmin navodi da baterija traje do pet dana, a preporučena je maloprodajna cijena za Klasik varijantu 1.990 kuna, dok je za Sport 1.590 kuna.