Cooler Master predstavio modularno kućište za PC i novu generaciju vodenih hladnjaka

Cooler Master posebno ističe da su njihovi novi proizvodi, kućište Qube 500 Flatback i serija vodenih hladnjaka MasterLiquid Atmos, napravljeni od recikliranih materijala

Bug.hr petak, 22. rujna 2023. u 07:35

Cooler Master ovoga je četvrtka predstavio kućište Qube 500 Flatpack i novu generaciju vodenih hladnjaka MasterLiquid Atmos. Prema riječima proizvođača, svaki od tih proizvoda dolazi s nizom inovacija i funkcionalnosti.

Novo kućište i vodeni hladnjaci Cooler Mastera, napravljeni su od recikliranih materijala te dolaze u održivom i minimalističkom pakiranju. Qube 500 Flatpack ima modularne panele u raznim bojama, što znači da ga korisnici mogu sami složiti po svojim željama i ukusu.

Unatoč svojoj kompaktnosti, Qube 500 podržava matične ploče E-ATX, vodena hlađenja i najveće grafičke kartice na tržištu.

Kad je riječ o Cooler Masterovim novim vodenim hladnjacima, oni dolaze s već instaliranim ventilatorima SickleFlow Edge 120 koji su, kako tvrdi proizvođač, tihi i izdržljivi. U skladu s trendovima, linija hladnjaka MasterLiquid Atmos ima RGB osvjetljenje, kao i mogućnost dodavanja 3D dizajna.

Novi Cooler Masterovi proizvodi bit će dostupni za kupnju već ovog mjeseca, a njihove cijene pogledajte u tablici koju prilažemo u nastavku. Više informacija dostupno je na službenoj stranici Cooler Mastera.

Naziv proizvoda Preporučena maloprodajna cijena
MasterLiquid 240 Atmos ARGB € 159.99
MasterLiquid 360 Atmos ARGB € 179.99
Qube 500 Flatpack € 89.99
Qube 500 Flatpack Macaron Edition € 104.99
Qube 500 Flatpack White € 89.99