Cooler Master proširuje ponudu ventilatora s Mobius 120 OC modelom

Cooler Masterov novi ventilator, Mobius 120 OC, ima prekidač za podešavanje brzine okretaja, ovisno o želji i potrebama korisnika

Matej Markovinović petak, 10. ožujka 2023. u 11:18
Cooler Master Mobius 120 OC. 📷 Foto: Cooler Master
Cooler Master Mobius 120 OC. Foto: Cooler Master

Cooler Master ovoga je tjedna predstavio Mobius 120 OC. Riječ je o njihovom novom ventilatoru za kućišta, koji, prema navodima proizvođača, pruža gotovo nečujan rad i mogućnost podešavanja brzine okretaja.

Naime, Mobius 120 OC ima međusobno povezane prstenaste lopatice, koje bi trebale poboljšati čvrstoću te protok zraka. Za smanjenje vibracija i bolju stabilnost pri 3.200 okretaja u minuti, ventilator dolazi s patentiranim kutnim dizajnom i gumenim nožicama.

Prekidač za podešavanje brzine. 📷 Foto: Cooler Master
Prekidač za podešavanje brzine. Foto: Cooler Master

Kako bi produžili životni vijek ventilatora i dodatno smanjili razinu buke, iz Cooler Mastera ističu da su koristili dvostruki kuglični ležaj, dok je središte ventilatora izrađeno od metala. Mobius 120 OC ima i prekidač za podešavanje brzine ventilatora, kao i doživotnu garanciju proizvođača.

Cooler Master Mobius 120 OC dostupan je za kupnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 31.99 eura. Više informacija o ventilatoru dostupno je na službenoj stranici proizvođača.