Jedinstveno radno mjesto asistenta i developera spaja teoriju i praksu

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći stotinjak otvorenih oglasa za pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Danas ističemo oglas koji spaja znanstvenu i praktičnu karijeru

debug.hr petak, 2. prosinca 2022. u 05:00

Developersku konferenciju .debug prati i developerski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Ovoga tjedna, umjesto tjednog pregleda više pozicija, ističemo samo jednu, kakvu do sada još nismo imali u ponudi.

Doktorand i Java programer

Varaždinski Fakultet organizacije i informatike i digitalna agencija IBM iX objavili su jedinstveni natječaj za posao u kojem se traži isto tako jedinstvena osoba. Njihova inovativna suradnja izrodila je radno mjesto koje objedinjuje teoriju i praksu, pa se nudi pozicija asistenta (doktoranda), koja uključuje u potpunosti financiran doktorski studij na Fakultetu u području informacijsko-komunikacijskih znanosti, uz istodobni rad na uzbudljivim digitalnim projektima u praksi.

Idealan bi kandidat bio netko tko voli znanost i uživa u prenošenju znanja drugima, ali ujedno želi i steći praktično iskustvo rada u projektnim timovima. Posao se obavlja u Varaždinu i od kuće, uz puno radno vrijeme, a prijave su otvorene do kraja godine.

IBM iX jedna je od najvećih digitalnih agencija na svijetu, a njihovih više od 1200 stručnjaka u DACH regiji i Hrvatskoj vodi ljude, brendove i organizacije na agilan i timski način. Vjeruju da je "dobro iskustvo dobar posao", pa zato ljudska iskustva stavljaju na prvo mjesto u svemu što rade. Zajedno pomažu oblikovati održivu budućnost: s digitalnim proizvodima, uslugama i iskustvima koja povezuju ljude.

Dodatne pojedinosti, kao i link za prijavu na ovu dvostruku poziciju, možete pronaći ovdje: Teaching Assistant (PhD Candidate) & Java Developer (f/m/x).

Stotinjak trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi