Najpopularniji IT poslovi ovog mjeseca

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći stotinjak otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Izdvajamo najtraženije oglase listopada

debug.hr petak, 28. listopada 2022. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i developerski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. U nastavku donosimo pet oglasa koje su posjetitelji najčešće otvarali ovog mjeseca.

Najpopularniji poslovi mjeseca

 

IBM iX je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.2000 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način: od analize i koncepta kroz poslovne slučajeve, dizajnerske vizije i razvoja MVP-a, sve do puštanja u rad i svakodnevnih operacija. U potrazi su za Java Developerima.


FIVE, an Endava company ima oglas za Senior .NET Developera. Posao se može obavljati iz ureda u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, ili pak na daljinu te hibridno. Traži se poznavanje tehnologija C#/.NET, ASP.NET, JavaScript/TypeScript, NoSQL, a kandidati će imati prilike raditi s više od 30 vrlo iskusnih full-stack developera.


About You je u potrazi za motiviranim i stručnim zaposlenicima za svoj novi Tech Hub u Zagrebu. Novootvoreni hub jedan je od nekoliko europskih tehnoloških centara koje je ova kompanija otvorila u posljednje vrijeme, kako bi privukla i zadržala talente iz regije. Pozicije koje su za ovaj tjedan istaknuli bazirane su u Zagrebu, ali nisu striktno vezane za njega. Posao se može obavljati na daljinu, s bilo koje lokacije u EU. Izdvajamo popularni oglas za Backend PHP Developere – Medior, Senior i Lead ranga.


Span ima otvorene pozicije za Low Code / No Code Consultante koji će raditi na implementaciji Low Code/No Code platforme kod klijenata, unutar tima stručnjaka i na izazovnim velikim međunarodnim projektima.


Fintech startup Aircash traži Senior Android Developera, osobu koja bi vodila razvoj njihove Android aplikacije. Osim znanja i iskustva očekuju i da se kandidati uklope u njihovu otvorenu i prijateljsku kulturu te da imaju entuzijazam za stvaranje novih proizvoda i usluga u području fintecha.

Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

 

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi