Top poslovi kod .debug partnera ovog tjedna

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći stotinjak otvorenih oglasa za pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Izdvajamo nekoliko najzanimljivijih

debug.hr petak, 25. studenog 2022. u 12:12

Developersku konferenciju .debug prati i developerski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. U ovotjednom pregledu donosimo neke zanimljive, trenutačno otvorene oglase.

Top poslovi tjedna

"U Croatia osiguranju izravno ćeš učiti od najvećih stručnjaka u industriji. Radeći za predvodnika digitalizacije osiguranja, pomoći ćeš nam osigurati pružanje najsuvremenije usluge na tržištu – onakve kakvu i sami očekujemo", kažu iz Croatia osiguranja i pozivaju sve zainteresirane da se pridruže vrhunskom timu od stotinu IT stručnjaka koji brinu o neometanom funkcioniranju njihovih poslovnih aplikacija i servisa. Za ovaj tjedan izdvajaju sljedeće oglase:


Digitalna agencija Q trenutačno zapošljava preko 300 stručnjaka, za koje kažu da stvaraju rješenja za različite svjetske brandove, koji svijet čine bržim i boljim mjestom – dok se pritom vrlo dobro zabavljaju. Posljednjih godina redovito dobivaju nagrade za najboljeg poslodavca i svrstani su među najbolje softverske tvrtke u regiji. Ovoga tjedna naglasak stavljaju na sljedeće otvorene pozicije:


EPAM Hrvatska organizira virtualni Hiring Sprint. Na ovom događaju, koji se održava od 28. studenoga do 2. prosinca, kandidati za zapošljavanje mogu sudjelovati u selekcijskom postupku koji se odvija ubrzanim ritmom. Registrirajte se odmah, a njihov specijalist za zapošljavanje će vam se javiti s detaljima unutar 24 sata. Rezervacije termina za sudjelovanje mogu se obaviti putem ove poveznice. U samo 48 sati od intervjua mogli biste dobiti uvjetnu ponudu za posao.

Neke od otvorenih pozicija, koje na ovaj način planiraju popuniti, uključuju Java Developer (Senior+), JavaScript Developer (Middle+), Test Automation Engineer (.NET, Java and JavaScript or Java) (Middle+) te .Net Developer (Middle+).


IBM iX je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.200 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način. Njihov je moto "Dobro iskustvo je dobar posao", pa stoga i stavljaju ljudska iskustva kao prioritet u svemu što rade. Ovom prilikom ističu sljedeća otvorena radna mjesta:


Stotinjak trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi