Otkrivamo 40 predavanja i više od 60 predavača s .debuga - broj karata je ograničen, nabavite svoju

Kompletan program ovogodišnjeg .debuga bit će objavljen 2. svibnja, a do tada vam otkrivamo 40 od ukupno 68 predavanja i panela koje ćete moći pogledati na čak 4 stagea...

Dragan Petric srijeda, 20. travnja 2022. u 06:00

Ako niste neko vrijeme posjetili naš portal debug.hr, predlažemo da mu danas posvetite kojih minut-dva pažnje jer smo objavili preview ovogodišnjeg programa .debuga - naslove 40 od ukupno 68 predavanja koliko će ih biti održano na 4 stagea.

Uz to, u sekciji u kojoj slikama predstavljamo naše predavače, sada ćete ih na našem portalu pronaći gotovo 70, od njih gotovo stotinjak koliko ih se priprema za nastup.

Finalni program .debuga i sve predavače objavit ćemo 2. svibnja, a na portalu debug.hr svakodnevno možete pratiti i novosti vezane uz hrvatsku developersku scenu, kao i dobivati najsvježije informacije o ovogodišnjem izdanju najspektakularnijeg programerskog događaja u godini. 

Do tada - ne zaboravite nabaviti svoju kartu. Broj ulaznica je ograničen kada je riječ o fizičkom dolasku na .debug, a kako je potražnja iz dana u dan sve veća, sigurni smo da će biti u potpunosti rasprodane debelo prije .debuga.

Ako želite doći i dva dana uživati u najboljim programerskim predavanjima na čak 4 stagea, kao i u golemom šatorskom naselju naših partnera - najboljih hrvatskih tech tvrtki - požurite po svoj primjerak, također putem portala debug.hr

Evo kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu: