FreeBuds 4i bežične slušalice poklon uz Huawei nova 9 SE pametni telefon

Svi korisnici koji u periodu od 9. svibnja do kraja mjeseca kupe nova 9 SE uređaj u Elipso poslovnicama, na poklon će potpuno besplatno dobiti Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice

Huawei ponedjeljak, 9. svibnja 2022. u 13:59

Huawei nova 9 SE, nedavno predstavljeni pametni telefon nova serije pametnih telefona, sada dolazi u posebnoj ponudi. Naime, svi korisnici koji u periodu od 9. svibnja do kraja mjeseca kupe nova 9 SE uređaj u Elipso poslovnicama, na poklon će potpuno besplatno dobiti Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice.

Bežične slušalice FreeBuds 4i odlikuju se modernim dizajnom, kristalnim zvukom i opcijom aktivnog uklanjanja buke (ANC). Zahvaljujući snažnoj bateriji, slušalice podržavaju i do 10 sati neprekidne reprodukcije glazbe. Stvorene u kontroliranom laboratorijskom okruženju, FreeBuds 4i automatski podešavaju kvalitetu zvuka, kako bi stvorile što bolji frekvencijski odaziv.

Uz ovu ponudu, svi korisnici koji se odluče na Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

Jedinstveno iskustvo fotografiranja i snimanja

Opremljena najnovijom tehnologijom kamere, nova 9 SE sadrži stražnju kameru od 108 MP, prednju selfie kameru od 16 MP, ultraširokokutnu kameru s vidnom poljem od 112˚ te dubinsku kameru od 4cm. Zahvaljujući velikom broju megapiksela, nova 9 SE hvata više jasnih detalja kada je slika uvećana, ali i u mračnom okruženju.

Nova 9 SE podržava istovremeno snimanje prednjom i stražnjom kamerom, te Dual-View istovremeno snimanje više perspektiva kako bi svim kreatorima sadržaja, pa i onim profesionalnim, olakšao korištenje popularnih aplikacija poput TikToka ili Instagrama. Navedene aplikacije nalaze se na AppGallery trgovini koja bilježi dosad neviđeni rast, te na službenom Huaweijevom pretraživaču Petal Searchu.

Snažna baterija

Huawei nova 9 SE sadrži bateriju od 4.000 mAh koja pruža cjelodnevnu podršku, a uz Huawei SuperCharge tehnologiju punjenja od 66 W, telefon će se napuniti do 60% za samo 15 minuta, te do 100% za svega 36 minuta. Nova 9 SE je ponosni vlasnik TÜV Rheinland Safe Fast Charge certifikata što dokazuje mogućnost brzog i sigurnog punjenja. Korisnici ne moraju brinuti da će im se baterija isprazniti u važnom trenutku, te se u potpunosti mogu osloniti na nova 9 SE u svakoj situaciji, čak iako su ga zaboravili napuniti preko noći.

Moderan dizajn

Nova 9 SE dolazi s velikim 6,78 – inčni FullView zaslonm sa stopom osvježavanja od 90 Hz, te stopom uzorkovanja dodira od 270 Hz koje pruža glatko i fluidno iskustvo korištenja. Nova 9 SE koristi i grafen visoke toplinske vodljivosti što omogućuje učinkovitije hlađenje za uživanje u igrama ili gledanju Netflixa. Tanko tijelo telefona obrubljeno je rubovima od 1,05 mm pa telefon savršeno leži u svačijim rukama. Nova 9 SE dostupan je u tri prekrasne boje, Crystal Blue, Pearl White i Midnight Black boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2 599 HRK.