Izgledajte lijepo i zdravo se hranite bez da vas to košta kao svetog Petra kajgana

Panasonic vraća novac za Multishape i mikrovalke. Sredite se za doček i usput na brzinu skuhajte nešto zdravo za sebe i goste

Panasonic četvrtak, 21. prosinca 2023. u 15:21

Kupnja poklona za blagdane nije uvijek jednostavna – što pokloniti kome, koliko potrošiti, kako biti sigurni da će se poklon svidjeti… Dvojbe su razne. Predlažemo da ih ove godine riješite na vrlo jednostavan način: kupite poklone sebi i svojim najbližima, ostale zaboravite. Vrijeme je za štednju, a osim toga nije baš da se oni vas uvijek sjete.

Pitate se što? Pa, recimo, Panasonicov modularni sustav za osobnu njegu za muškarce Multishape. Iza dugačkog naziva krije se praktičan i kompaktan uređaj, a zamjenom glave pretvara se iz šišača kose u trimer za bradu ili tijelo, uređaj za uklanjanje suvišnih dlačica iz nosa ili ušiju (Znate li dovoljno Photoshopa da ih poslije uklanjate na fotkama? Ne? I mislili smo) ili čak četkicu za zube. Prenosiv je i lako se snalazi na putovanjima tako da ćete biti sređeni bez obzira kamo idete na doček.

A ako ostajete kod kuće i očekujete goste, nema potrebe da se zamarate dugotrajnim pečenjem i kuhanjem. Uz neku od Panasonicovih mikrovalnih pećnica brzo ćete i jednostavno pripremiti ukusne obroke za ukućane i posjetitelje. Ovisno o odabranom modelu, neke od njih pružaju i mogućnost kuhanja na pari, a sve dolaze s nizom praktičnih programa za svakodnevno odmrzavanje, zagrijavanje, kuhanje i pečenje zdravih obroka. Inspirirati se možete na Panasonicovoj stranici Experience Fresh koja nudi pregršt zanimljivih recepata za obroke koje je lako spremiti.

I najbolja vijest za kraj: Panasonic vam olakšava kupnju tako što za Multishape i mikrovalne pećnice kupljene do kraja godine vraća dio novca. Za Multishape 20 eura (150,69 kuna), a za mikrovalke – ovisno o modelu – i do 80 eura (602,76 kuna, po fiksnom tečaju 7,5345 kuna za 1 euro).

Kako do povrata? Jednostavno: kupite željeni proizvod u domaćem maloprodajnom dućanu ili web-shopu, u roku od 14 dana prijavite kupnju na www.adria-cashback.com (tražit će vas osobne podatke, podatke o modelu, IBAN za isplatu te sliku ili sken računa kojim dokazujete da ste kupili proizvod) i pričekajte kraj promocije kada će uslijediti povrat. Također na www.adria-cashback.com možete provjeriti za koje sve modele vrijedi promocija, koji su iznosi povrata te pročitati Uvjete i odredbe.

Sretno na dočeku, a i u novoj 2024.!