Promo

Kupite Sennheiser slušalice uz 20% popusta

Bug.hr srijeda, 19. travnja 2023. u 06:57

Nove boje zvuka, domaći zastupnik Sennheiserovih vrhunskih proizvoda, za Bugove je čitatelje pripremio 20% popusta na kupnju Sennheiser slušalica

Ako nekog proizvođača slušalica ne treba posebno predstavljati, tada je to zacijelo Sennheiser. U čak 75 godina postojanja, tvrtka je lansirala neke od ponajboljih hi-fi slušalica svih vremena. Osim toga, u novije je doba uspješno obavila širenje ponude na bežične modele, koji se danas nameću kao neki od najboljih izbora unutar svojih cjenovnih kategorija. Mnogi proizvođači iz redova stare audiofilske garde time se još uvijek ne mogu pohvaliti.

Zagrebačka tvrtka Nove boje zvuka, domaći zastupnik Sennheisera, čitateljima Buga je omogućila kupnju nekih od najpopularnijih Sennheiserovih žičnih i bežičnih slušalica uz popust od 20%. Promocija će trajati do 7. svibnja, a pristupiti joj možete odmah. Prilikom kupnje slušalica obuhvaćenih promocijom, u košarici je potrebno upisati kôd BUGSENN20. Evo o kojim se modelima radi.

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Najnovija iteracija Sennheiserovih bežičnih in-ear slušalica nije samo bolja od svojih prethodnika, već i od većine konkurenata. Kao što ste imali prilike doznati u našoj recenziji, slušalice Momentum True Wireless 3 zvuče odlično te nude apsolutno sve što bi se od TWS modela visoke klase moglo očekivati – u nekim aspektima i više od toga.

Redovna cijena: 259,90 €
Cijena uz BUG popust (kod BUGSENN20): 207,92 €

Sennheiser Momentum 4 Wireless

Najnovije izdanje Sennheiserovih najboljih naglavnih slušalica u prošlogodišnjem nas je druženju oduševilo kvalitetom zvuka, udobnošću, trajanjem baterije, aktivnim blokiranjem buke, ali i velikim brojem pažljivo implementiranih dodatnih funkcija, poput Bluetooth Multipointa, automatskog uključenja i podrške za kodek aptX Adaptive.

Redovna cijena: 369,90 €
Cijena uz BUG popust (kod BUGSENN20): 295,92 €

Sennheiser HD 600

„Ulazni“ model Sennheiserove čuvene linije HD 600 slove kao jedne od najpoznatijih hi-fi slušalica na svijetu. Originalno su predstavljene prije više od 25 godina i još uvijek su referenca kvalitete.

Redovna cijena: 399,90 €
Cijena uz BUG popust (kod BUGSENN20): 319,92 €

Sennheiser HD 650

U odnosu na model HD 600, slušalice HD 650 malo su drugačije akustički ugođene; jedni će reći da su manje neutralne, a drugi da zvuče još punije, uglađenije i življe. U svakom slučaju, radi se o dvije različite interpretacije zvuka, pri čemu svaka ima svoje, podjednako fanatične poklonike.

Redovna cijena: 499,90 €
Cijena uz BUG popust (kod BUGSENN20): 399,92 €

Sennheiser HD 660 S 2

Sve o modelu HD 660 S 2, najnovijem i najskupljem pripadniku te slavne linije hi-fi slušalica, napisali smo u njihovoj recenziji. Fenomenalne slušalice, koje, s popustom od 20%, ublažavaju svoj jedini nedostatak: nešto višu cijenu.

Redovna cijena: 599,00 €
Cijena uz BUG popust (kod BUGSENN20): 479,20 €

Sennheiser HD 400S

Popularne žične naglavne slušalice karakterizira kvaliteta zvuka koja dobrano nadilazi cjenovni razred kojem pripadaju. Vrlo su nezahtjevne u smislu pojačala, što ih čini prikladnima za spajanje u mobitele i laptope te korištenje u pokretu. Posjeduju integrirani mikrofon i tipke za upravljanje glazbom.

Redovna cijena: 74,90 €
Cijena uz BUG popust (kod BUGSENN20): 59,92 €

Sennheiser IE 600

Sennheiserovim IEM (In-Ear Monitor) slušalicama IE 200 nedavno smo dodijelili priznanje „Bug preporuka“. Model IE 600 donosi kućište od crikonija te, samim time, mnogo višu kvalitetu izrade, ali i drugačije ugođene zvučničke jedinice, s još moćnijim basom i nešto drugačijom interpretacijom visokih frekvencija.

Redovna cijena: 799,00 €
Cijena uz BUG popust (kod BUGSENN20): 639,20 €