Najnoviji Office 2019 paket za samo 30,29 eura, a Windows 10 za 8,92 eura

MMORC.com je trgovina softverskim licencama o kojoj smo često pisali. Budući da svi trebamo operativni sustav i drugi popratni softver, a cijene nas koče pri nabavci, sigurno će vas zanimati gdje se taj isti doftver može nabaviti povoljnije.

MMORC.com srijeda, 19. veljače 2020. u 07:00

MMORC.com je trgovina softverskim licencama o kojoj smo često pisali. Budući da svi trebamo operativni sustav i drugi popratni softver, a cijene nas koče pri nabavci, sigurno će vas zanimati gdje se taj isti doftver može nabaviti povoljnije. Želite li nadograditi računalo na Windows 10 Pro, nema problema. To možete učiniti tek za 8,92 eura. Trajno je licenciran i aktiviran za jedan PC. No, ne zaboravite prilikom kupnje upisati promotivni kod BEG36 kako biste ostvarili popust od 36% na osnovnu cijenu i dobili navedene uvjete.

Kod BEG36 osigurava popust od 36% na sljedeće proizvode:

Kod BEG54 osigurava popust od 54% na sljedeće proizvode:

Kod BEG57 osigurava popust od 57% na sljedeće proizvode:

 

Kako kupiti softver?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini (cijene će biti istaknute u američkim dolarima, što vrlo lako možete pretvoriti u eure odabirom na navigacijskoj traci). Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promo kod možete je dodatno spustiti. Na primjeru Windows 10 Pro OS-a to izgleda ovako:

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu:

Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe. Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod:

U istom prozoru odabirete načinplaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Ipak, pazite - kupljena licenca ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

 

Ostalo izdvojeno iz ponude

I ne zaboravite iskoristiti kod BEG36 za dodatnih 36% popusta prilikom kupnje sljedećih proizvoda:

Windows:

Office:

 Project:

Visio:

Igre:

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.