Najveća tražilica namještaja FAVI dolazi na hrvatsko tržište

FAVI okuplja više od 1700 trgovina namještaja i dekoracija na jednom mjestu. Na FAVI-ju možete pronaći kako velike trgovine poput Mebla, Namještaj.hr, vidaXL, 4Home, tako i manje, specijalizirane trgovine

Favi.hr srijeda, 1. srpnja 2020. u 06:30

FAVI okuplja više od 1700 trgovina namještaja i dekoracija na jednom mjestu. Registriranim web shopovima i fizičkim trgovinama godišnje donosi prodaje u milijunima eura. Na FAVI-ju možete pronaći kako velike trgovine poput Mebla, Namještaj.hr, vidaXL, 4Home, tako i manje, specijalizirane trgovine, koje svojom prisutnošću imaju mogućnost biti vidljive. U Hrvatskoj FAVI teži dosegnuti partnere koji će dobiti mogućnost povećati svoju prodaju. Partnerske trgovine će se spojiti s kupcima na jednom mjestu i tako stvoriti najveći i najpregledniji katalog namještaja i dekoracija u Hrvatskoj.

Prednosti za kupce i partnerske web shopove

Zahvaljujući FAVI-ju, kupci ne moraju pretraživati pojedinačne web shopove, niti moraju ići u fizičku prodavaonicu. Za jednostavan i brz odabir, dovoljno je specificirati kakav namještaj traže, raspon cijene, svoj omiljeni stil, boju i ostale detalje. Proizvodi su predstavljeni na stranici s opisima i fotografijama. Da bi posjetitelj kupio proizvod, potrebno je kliknuti na željeni proizvod i time se preusmjeriti u web shop trgovca, gdje može kupiti robu izravno putem interneta ili posjetiti fizičku prodavaonicu.

U čemu je FAVI koristan za same trgovce? Stranice FAVI-ja dnevno posjete desetine tisuća kupaca. Biti na FAVI-ju znači biti viđen, više novih posjetitelja web shopa i naravno više prodaje. Uključivanje i administracija web shopa na FAVI-ju je vrlo jednostavna i ne predstavlja velike troškove – trgovci plaćaju samo za ostvarene klikove, koji dovedu posjetitelje na njihov web shop.

Zašto se FAVI dopada kupcima?

Iako se na FAVI-ju nalazi tisuće proizvoda, pretraživanje je vrlo jednostavno. Uz pomoć pametnih filtera, kupac vrlo precizno definira ono što traži. Korisnici posebno cijene mogućnost određivanja u kojem cjenovnom rasponu bi se proizvod trebao kretati, koje boje bi trebao biti ili koji stil odgovara njihovom interijeru. Od stilova korisnici mogu birati retro, skandinavski, minimalistički, provansalski i druge. A budući da neki kupci pozitivno reagiraju na popuste, postoji i odjeljak s trenutnom ponudom proizvoda na popustu i rasprodaji. Zahvaljujući FAVI-ju, kupci štede svoje vrijeme i novac.

FAVI u 5 zemalja

Favi posluje u Češkoj od 2015. godine. Dnevno stranicu FAVI posjeti 180.000 posjetitelja. U zadnjih 5 godina FAVI je postupno proširio svoje poslovanje na Slovačku, Rumunjsku, Poljsku i Mađarsku, gdje je doživio uspjeh kod kupaca i trgovaca. Sada želi ponoviti sličan brzi rast i u Hrvatskoj.