Kaufland izgradio vlastiti otok u popularnoj igri za konzole Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons jedna je od najpopularnijih igara na kozoli Nintendo Switch, a novi Kauflandov otok u igri interaktivno je putovanje prema održivosti

Bug.hr ponedjeljak, 20. veljače 2023. u 16:37

Animal Crossing: New Horizons jedna je od najpopularnijih igara na konzoli Nintendo Switch. Radi se o naslovu u kojemu uređujete svoj otok sa životinjama. Igra kombinira upravljanje slično onome u strategijama, izrađivanje predmeta koje podsjeća na Minecraft i ima svoje jedinstvene značajke. Animal Crossing igre imaju izuzetno dugu tradiciju i odlične su za relaksaciju uz brojne opcije uređivanja otoka, zgodnu cartoonish grafiku i jednostavan, ali i zarazan gameplay.

S obzirom da ovaj popularni naslov prikladan za sve uzraste gamera i da se radi o pravoj obiteljskoj igri, nije čudno što je Kaufland kao prvi trgovački lanac na domaćem tržištu koji je ozbiljno ušao u svijet gaminga, odabrao baš Animal Crossing: New Horizons.

Održivi otok u igri New Horizons

Popularni trgovački centar u Nintendovoj je uspješnici izgradio svoj vlastiti otok, a ulaskom u svijet gaminga želi se približiti mlađoj generaciji. Izgradnja New Horizons otoka s brojnim sadržajima smješta Kaufland kod kupaca među inovativne brandove.

Što se zapravo može vidjeti na Kaufland otoku u popularnoj igri? Ovaj projekt vodi igrače na putovanje kroz opskrbni lanac trgovca na malo i nudi zabavan i interaktivan način učenja o aktivnostima u vezi s društvenom odgovornošću (CSR).

U igri Animal Crossing: New Horizons vrijeme teče kao i u pravom svijetu, a ovaj naslov koji je mnogima u vrijeme lockdowna pružao utopističko utočište omogućuje igračima da posjećuju druge otoke i komuniciraju. Dok igrači istražuju Kauflandov otok, imat će priliku susresti se s različitim dijelovima opskrbnog lanca kao što su farme i polja. Iz prve će ruke vidjeti ideju o održivosti i saznati više o različitim inicijativama koje je Kaufland poduzeo kako bi smanjio utjecaj na okoliš.

Na otoku se može doznati otkuda dolaze namirnice, što se događa s bocama koje se odlažu, a čak su uređena i parkirna mjesta za bicikle i električne romobile. Koriste se solarni ustavi i vjetroturbine i igrači i sami mogu spoznati kako pozitivno doprinijeti održivosti i očuvanju okoliša.

Kauflandov otok možete posjetiti u igri Animal Crossing: New Horizons uz ovaj kod: DA-3829-9221-8851

Dio fokusa projekta je i u prehrani u virtualnom svijetu. Animal Crossing: New Horizons omogućuje igračima sadnju i uzgajanje hrane, prodaju, kuhanje ili opuštanje u kafiću. Tu je i niz živopisnih likova na čelu s Tom Nookom, mješancem rakuna i psa. Glavni lik je Phil Leita, koji vodi otok zajedno sa zaposlenicima i dobavljačima.

Kako na otok?

Digitalni otok Kauflanda Hrvatska u igrici "Animal Crossing: New Horizons" zabavan je i interaktivan način da igrači upoznaju tvrtku i njezine vrijednosti. Bez obzira jeste li dugogodišnji obožavatelji igre ili novi u svijetu Animal Crossinga, ovaj otok nudi uzbudljivo i informativno iskustvo.

Otok možete posjetiti u igri Animal Crossing: New Horizons uz ovaj kod: DA-3829-9221-8851. Igra ima edukativan karakter i posjetom Kauflandovom otoku osim zabave samog igranja, moguće je podosta naučiti o održivom poslovanju i kako zapravo u jednom velikom trgovačkom lancu funkcioniraju lanci opskrbe te kako se radi na što manjem utjecaju na okoliš.

S obzirom da igra nema mogućnost aktivnosti koje bi direktno kupcima donijela neke benefite u pravom trgovačkom lancu, Kaufland planira nagradnu igru na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Glavna nagrada biti će Nintendo Switch konzola uz igru Animal Crossing: New Horizons, dok će utješne nagrade biti u obliku spomenute igre.