Reolink za Black Friday nudi popuste i do 40 posto na svoje nadzorne kamere

Reolink je obilježio Black Friday te snizio pojedine nadzorne kamere i do 40 posto

Bug.hr petak, 17. studenog 2023. u 06:00
📷 Foto: Reolink
Foto: Reolink

Reolink je i ove godine odlučio obilježiti Black Friday te ponuditi svojim kupcima sniženja na pojedine nadzorne kamere. Popusti traju od 17. do 23. studenog, a idu i do 40 posto, ovisno o kojem je točno proizvodu riječ

U nastavku izdvajamo nekoliko Reolinkovih nadzornih kamera koje će u sljedećim danima moći kupiti po akcijskim cijenama.

Argus PT Ultra + SP

Argus PT Ultra relativno je nova kamera u Reolinkovom portfelju proizvoda, koja nudi snimanje u 4K rezoluciji. Zbog ugrađenog svjetlosnog senzora za pokret, ova kamera nije samo prigodna za dnevno snimanje, već i za noćno. U detektiranju objekata pomaže i AI, kao i činjenica da Argus PT Ultra snima u 360 stupnjeva.

Cijena s Black Friday popustom – 149,99 eura

Argus 3 Ultra + SP

Argus 3 Ultra kamera je simpatičnog izgleda i relativno kompaktnih dimenzija. Kao i Argus PT Ultra, i ova kamera snima u 4K rezoluciji, a može se pohvaliti s dva načina rada za snimanje noću koji koriste infracrvenu i dnevno bijelu LED rasvjete, senzor za ambijentalno osvjetljenje i PIR senzor. Argus 3 Ultra može se napajati putem interne baterije ili pak solarnog panela.

Cijena s Black Friday popustom – 139,99 eura

TrackMix WiFi

TrackMix WiFi ima dva objektiva različitih žarišnih duljina te je praktički dvije nadzorne kamere u jednoj. Konkretnije rečeno, jedan objektiv može služiti da vidite okolinu i općenito neki širi prikaz, dok drugi objektiv može služiti za, primjerice, približavanje pojedinog objekta za lakšu identifikaciju. Ova kamera snima u 4K rezoluciji te ima mnoge senzora za prepoznavanje pokreta.

Cijena s Black Friday popustom – 164,99 eura

Duo 2 PoE

Duo 2 PoE dolazi s nekoliko poboljšanja u odnosu na Duo prve generacije, uključujući prikaz u 4K rezoluciji, panoramsko vidno polje od 180 stupnjeva te mogućnost integracije u razne Smart Home sustave. Ova kamera za veći panoramski prikaz kombinira slike snimljene s dva objektiva, a osim što će detektirati osobe i vozila, također ima i algoritam za detekciju kućnih ljubimaca.

Cijena s Black Friday popustom – 109,99 eura