Samsung Galaxy S20 – prva cjelovita 5G serija uređaja

Bug.hr petak, 28. veljače 2020. u 00:11

Pri izboru pametnog telefona, ključan faktor postaje kamera odnosno njezine mogućnosti. U želji da zadovolji potrebe korisnika, Samsung je kreirao Galaxy S20 – prvu cjelovitu 5G seriju uređaja. Zahvaljujući novim mogućnostima kamere, ova serija omogućuje naprednije iskustvo korištenja pametnih telefona – od personaliziranog odabira glazbe, optimizacije reprodukcije videozapisa te igranja videoigara. Također, uz pomoć jedinstvene kamere, možete uređivati slike i kreirati 8K videozapise u stvarnom vremenu, koristeći naprednu tehnologiju umjetne inteligencije. Uz pomoć Space Zoom tehnologije, fotografije fotografirane izdaleka mogu izgledati kao da su fotografirane izbliza, približavajući vas svakom trenutku koji želite zabilježiti.

Osim vrhunske kamere, Samsung je vodio računa o ostalim mogućnostima koje čine razliku, poput unaprjeđenog gejming iskustva, s manje zaostajanja na 120Hz zaslonu. Budući da je slušanje glazbe tijekom dana mnogima postala navika, uz nove Galaxy Buds+ bežične slušalice s oduševljenjem ćete uživati omiljenoj glazbi i podcastima. Također, Netflix i Samsung udružili su snage kako bi vam osigurali ekskluzivan sadržaj te lagano pretraživanje filmova i serija.

Galaxy S20 serija opremljena je naprednom 5G tehnologijom, a bez obzira na to na koji se uređaj odlučite, jedno je sigurno – svaki od uređaja pružit će mobilno iskustvo koji mijenja način na koji doživljavate svijet i bilježite najljepše trenutke svog života.

Bug 328 ožujak 2020.