Surface Copilot + PC laptopi: Revolucija u svijetu tehnologije

Surface Copilot + PC laptop idealno je rješenje za modernu zaposlenu osobu koja cijeni funkcionalnost - pogledajte koje sve značajke donose, a potražite ih ekskluzivno u Harvey Normanu od 18. lipnja 2024.

Harvey Norman utorak, 18. lipnja 2024. u 06:00

Maksimalni užitak te besprijekoran spoj elegancije i tehnološkog napretka dolazi s novim Surface Copilot + PC laptopima. Ovi laptopi su idealno rješenje za modernu zaposlenu osobu koja cijeni funkcionalnost, pa će tako personalizirani AI asistent unijeti svježinu u svakodnevne zadatke i omogućiti povećanje produktivnosti. Novi Surface Copilot+PC laptopi su trenutno dostupni samo u Harvey Normanu, a evo što ti sve donose!

Performanse bez kompromisa

S naprednim NPU-om kojeg pokreće Snapdragon procesor ovo je laptop kao stvoren za svaki zadatak. Ima sposobnost obrade do 45 trilijuna operacija u sekundi. Od multitaskinga u užurbanoj uredskoj svakodnevici i snalaženju kroz desetke mailova do glatkog rada grafičkih programa, poput Adobe Photoshopa i Premiera, za stvaranje vizualno privlačnih remek djela. S ovako moćnim procesorom, očarat će i najzahtjevnije ljubitelje tehnologije.

Oslobodi svoju kreativnost

Photoshop ti je stran, a um prepun ideja koje ne znaš kako prenijeti? Neka ti Surface Copilot + PC laptop bude vjerni suradnik u kreativnom izražavanju svojom Cocreator funkcijom. Pretvori i najobičniji crtež u sliku koju ćeš željeti podijeliti s drugima. Ako ti likovni stvarno nije bio drag predmet u školi, Cocreator će se snaći čak i ako mu samo riječima opišeš svoju viziju. 

Baterija koja traje danima

Novi Surface Copilot + PC laptopi dolaze s nevjerojatno izdržljivom baterijom koja omogućuje višednevno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem. S ovim uređajima možeš bezbrižno raditi cijeli dan, zabavljati se ili učiti bez brige o tome gdje je najbliža utičnica. Sve to na jednom punjenju s kojim dobiješ i do 22 sata aktivnog korištenja. Wow!

Maksimalna kvaliteta sastanaka

Broj online sastanaka i rada od kuće rapidno se povećao zadnjih godina. Surface Copilot + PC laptopi tu uskaču s dvije izvrsne funkcije. Svi volimo izgledati prekrasno na video pozivu, pa makar to bilo uz malo AI pomoći Studio Effecta koji ti donosi novi Surface Copilot + PC laptop.

Internacionalno poslovanje nam jednako tako nije strano, a Microsoft je i na to mislio s prijevodima koji funkcioniraju uživo. Nećeš propustiti ni jednu riječ uz titlove koji se generiraju instantno.

Jednostavnost korištenja

Najprivlačniji aspekt Surface Copilot + PC laptopa je njihova jednostavnost korištenja. S intuitivnim korisničkim sučeljem i pametnim funkcijama, svaki zadatak postaje sve lakši i brži. Primjerice AI može automatski organizirati pojedine datoteke, preporučiti aplikacije za rad, vaditi bilješke prethodno spomenutih internacionalnih Teams sastanaka ili čak dati savjete kako određene aspekte svog radnog procesa ubrzati i olakšati. To sve uz pritisak jedne tipke koja otvara osobnog asistenta.

Sigurnost na prvom mjestu

Sigurnost tvojih podataka je uvijek prioritet, a Surface Copilot + PC laptopi osiguravaju da privatnost bude zaštićena na najvišoj razini. Napredne AI značajke, koje rade i bez interneta, ne uklanjaju samo potencijalne prijetnje, nego ih prepoznaju i prije nego dođe do njih. Kako? Upravo kroz učenje o tvojim navikama korištenja AI će znati ako se događa nešto neuobičajeno te podići razinu opreza, zaštite i sigurnosti. Uz to sve podatke sprema lokalno te nikada ne dolaze u doticaj s internetom i cloudom za maksimalnu sigurnost čak i najpovjerljivijih informacija.

Personalizacija na dohvat ruke

Veoma osobni i personalizirani Surface Copilot + PC laptopi mogu se uključiti gotovo u svaki aspekt života, pa će se savršeno uklopiti u tvoj životni stil uz prilagodbu prema tvojim potrebama. Od postavki prikaza, sažimanja mailova pa čak do pronalaska stvari iz prijašnjih Google pretraga s lakoćom uz Recall. Recall alat prati ekran te pamti stranice, informacije i sve što se događa kako bi tebi pomogao kada se ne možeš prisjetiti gdje si i kad nešto pretraživao ili spremio. U svakom trenutku, pritisak jedne tipke te dijeli od otvaranja svog asistenta i ubrzanja procesa.

Dizajn koji oduzima dah

Kada govorimo o Microsoftovim novim laptopima, oni ne zaostaju ni u jednom pogledu. Drugi bi možda gubili na dizajnu radi dodatnih performansa i tehničkih dodataka, no to nije slučaj ovdje. Elegantnim linijama, tankim profilom i premium materijalima ovi laptopi su idealni za ljubitelja estetike. Upadljivi na sastanku, a jednako praktični tijekom svakodnevnog korištenja.

Zašto odabrati Surface Copilot + PC laptop?

Korisnike Surface Copilot + PC laptopa čeka izuzetno iskustvo i jednostavnost snalaženja u digitalnom svijetu uz maksimalnu sigurnost podataka i privatnosti. Savršen balans dizajna, funkcionalnosti i u ovom slučaju načina primjene ovih AI sposobnosti ono su što krasi novu liniju Surface Copilot + PC laptopa. Idealan izbor za one koji žele uvijek biti korak ispred i uživati u prednostima koje donosi najnovija tehnologija.

Laptopi budućnosti su dostupni samo u Harvey Norman poslovnicama u Rijeci, Puli i Zagrebu od 18.6.2024 ili na Harvey Norman webshopu, Ne čekaj i budi među prvima koji će okusiti napretke tehnologije uz svoj personalizirani AI laptop.