Tele2 oprema mališane za neustrašiv početak školske godine

Neograničena komunikacija na odličnim mobilnim uređajima te dva sjajna poklona, HUAWEI MediaPad T3 10” LTE tablet i 20% popusta u Shoosteru, olakšat će povratak u školske klupe

Tele2 srijeda, 4. rujna 2019. u 15:58

Završetak ljeta najčešće znači i svojevrsni povratak u stvarnost. Početak škole se približava, a to za svakog roditelja školarca predstavlja stres. Djecu je potrebno opremiti knjigama, odjećom, obućom i drugim potrepštinama pri čemu je važna ušteda gdje god je moguće. Uz to, važna je i mogućnost neograničene slobode komunikacije kako bi obitelj uvijek mogla biti u kontaktu. Dijete može javiti je li sretno stiglo u školu ili kući, treba li doći po njega ili kontaktirati obitelj u hitnim situacijama.

Više o Tele2 ponudi pročitajte ovdje

Uz nove, odlične mobilne uređaje iz Tele2 obitelj može uživati u neograničenoj slobodi komunikacije, odnosno neograničenim razgovorima, porukama i internetu, a pri tom ostvariti i uštedu. Sve one kojima s dolaskom jeseni stižu i novi troškovi, sigurno će obradovati ponuda koju je zajedno s partnerima pripremio Tele2. Naime, kupnjom mobilnog uređaja Samsung Galaxy A50 ili Huawei P Smart Z za jednu kunu odmah, ostatak na rate, uz tarifu RASPALI i BEZBROJ GB ili EKIPNU S BEZBROJ GB korisnik dobiva na poklon tablet HUAWEI MediaPad T3 10” LTE i 20% popusta za kupnju u Shooster trgovinama. 

Više o uređajima u ponudi

Samsung Galaxy A50 dolazi sa Super AMOLED zaslonom u boji veličine 6,4" s full HD+ rezolucijom od 1080 x 2340 piksela.Trostruki 25+5+8 MP digitalni fotoaparat s LED bljeskalicom i 25 MP selfie kamera osiguravaju sjajne fotografije s društvom iz škole ili obiteljske selfije, dok je baterija dovoljno snažna da prati korisnika kroz dan. Huawei P Smart Z oduševit će korisnike svih generacija s jednom od najnovijih značajki u svijetu mobitela Auto Pop-up kamerom, odnosno 16-megapikselnom selfie kamerom koja iskače po potrebi. Prilikom snimanja selfija ona u roku jedne sekunde izlazi iz kućišta, a nakon što je fotografiranje završeno, vraća se natrag. Uz to, zahvaljujući 64 GB interne memorije, svaki taj selfi, fotografije druženja ili dokumenti mogu ostati sačuvani na telefonu bez potrebe za brisanjem.

Školski zadaci, ali i uživanje u omiljenim filmovima, YouTube videima ili igricama bit će lakše na HUAWEI MediaPad T3 10” LTE moćnom i dugotrajnom tabletu modernog izgleda i kvalitetnog dizajna. Zahvaljujući ovoj sjajnoj ponudi iz Tele2, uz super mobitel na poklon dolazi upravo taj uređaj u vrijednosti 1.699 kn pa je novac moguće potrošiti na nešto drugo, a u tabletu uživati podjednako za školske obveze i zabavu. Uz sve to, roditeljima je omogućena i dodatna ušteda na tenisicama, torbama, majicama te svim ostalim stvarima iz Shooster asortimana što će svakako olakšati jesensku potrošnju koja je uvijek visoka pred početak školske godine.