Tronsmart Onyx Free slušalice u Linksu uz 136 kuna popusta!

Links je za čitatelje Buga pripremio novu akciju u kojoj nudi ekskluzivan popust na true wireless slušalice Tronsmart Onyx Free - umjesto 365 kn, platit ćete ih samo 229 kn

Bug.hr ponedjeljak, 22. veljače 2021. u 06:00

Domaća IT trgovina Links povremeno za čitatelje Buga pripremi ekskluzivan popust na neku "stvarčicu". Ovaj put riječ je o slušalicama TRONSMART Onyx Free True Wireless Earbuds.

Tronsmart Onyx Free su True Wireless Stereo slušalice koje imaju ugrađeni napredni Qualcommov Bluetooth 5.0 čip QCC3020, koji podržava Bluetooth kodeke SBC, AAC i aptX te tehnologiju za poništavanje vanjske buke prilikom telefoniranja. S obzirom na vrlo pristupačnu cijenu, dobit ćete slušalice koje daju i više nego pristojnu kvalitetu zvuka, opremljene dodirnim kontrolama i s IPX7 rejtingom otpornosti na tekućine. Prema specifikacijama, baterija im nakon punjenja traje do 7 sati, a uz kutijicu za punjenje baterije do 35 sati bez potrebe za spajanjem kabela. Kutijica za prenošenje opremljena je USB-C konektorom.

Posebna ponuda za čitatelje Buga

Links je za čitatelje Buga odlučio dati popust od 136 kn (37%) na slušalice TRONSMART Onyx Free True Wireless Earbuds. Prilikom kupnje na webshopu upišite promotivni kod BUG136 i navedene slušalice moći ćete kupiti za samo 229 kn, umjesto za redovnih 365 kn. U ovu cijenu ne ubraja se trošak dostave koji iznosi 35 kn, a koji možete i izbjeći odlučite li plaćene slušalice preuzeti u nekoj od Linksovih poslovnica. Napominjemo da je cijena ista za sve oblike plaćanja.

TRONSMART Onyx Free TW Earbuds možete kupiti u Linksu za samo 229 kn

Dodatni detalji oko akcije:

  • akcija se odnosi na proizvod TRONSMART Onyx Free True Wireless Earbuds (šifra: 100.506.1344)
  • kôd za kupnju je BUG136, a popust iznosi 136 kn (ili 37%)
  • cijena je ista za sve oblike plaćanja
  • akcija traje od 22.2. do 28.2.2021.
  • akcija vrijedi za prvih 100 naručenih komada ili do završetka akcije
  • jedan kupac može kupiti maksimalno jedne slušalice uz navedeni promotivni kod
  • cijena dostave iznosi 35 kn (dodatno se zaračunava na istaknutu cijenu), a proizvod se alternativno može besplatno preuzeti u odabranoj Linksovoj poslovnici
  • proizvod možete kupiti ovdje