Tronsmart Onyx Neo TW slušalice u Linksu uz 120 kn popusta!

Links je za čitatelje Buga pripremio novu akciju u kojoj nudi ekskluzivan popust na true wireless slušalice Tronsmart Onyx Neo - umjesto 299 kn, platit ćete ih samo 179 kn

Bug.hr utorak, 11. kolovoza 2020. u 11:00

Ljeto je na svojem vrhuncu, no domaći trgovci ne spavaju. Links je opet odlučio počastiti čitatelje Buga i ponuditi novi ekskluzivan popust. Ranije ste imali priliku uz ekskluzivan popust kupiti Xiaomi Mi AirDots te potom i Razer Hammerhead True Wireless slušalice, a i ovog puta radi se o slušalicama - TRONSMART Onyx Neo True Wireless Earbuds.

Tronsmart Onyx Neo su True Wireless Stereo slušalice koje imaju ugrađeni napredni Qualcommov Bluetooth 5.0 čip QCC3020, koji podržava Bluetooth kodeke SBC, AAC i aptX te tehnologiju za poništavanje vanjske buke prilikom telefoniranja. S obzirom na vrlo pristupačnu cijenu, dobit ćete slušalice koje daju i više nego pristojnu kvalitetu zvuka, opremljene dodirnim kontrolama i s IPX5 rejtingom otpornosti na tekućine. Prema specifikacijama, baterija im nakon punjenja traje do 7 sati, a uz kutijicu za punjenje baterije do 24 sata bez potrebe za spajanjem kabela. Kutijica za prenošenje opremljena je USB-C konektorom.

Posebna ponuda za čitatelje Buga

Links je za čitatelje Buga odlučio dati popust od 120 kn na slušalice TRONSMART Onyx Neo True Wireless Earbuds. Prilikom kupnje na webshopu upišite promotivni kod BUG120 i navedene slušalice moći ćete kupiti za samo 179 kn, umjesto za redovnih 299 kn. U ovu cijenu ne ubraja se trošak dostave koji iznosi 35 kn, a koji možete i izbjeći odlučite li plaćene slušalice preuzeti u nekoj od Linksovih poslovnica.

TRONSMART Onyx Neo TW Earbuds možete kupiti u Links webshopu za samo 179 kn

Dodatni detalji oko akcije:

  • kôd za kupnju je BUG120, a popust iznosi 120 kn (ili 40%)
  • cijena je ista za sve oblike plaćanja
  • akcija traje od 11.8. do 16.8.2020.
  • akcija vrijedi za prvih 120 naručenih komada ili do završetka akcije
  • jedan kupac može kupiti maksimalno jedne slušalice uz navedeni promotivni kod
  • cijena dostave iznosi 35 kn (dodatno se zaračunava na istaknutu cijenu), a proizvod se alternativno može besplatno preuzeti u odabranoj Linksovoj poslovnici
  • proizvod možete kupiti ovdje