Links daje 300 kn popusta na Razer Hammerhead true wireless slušalice

Nakon prve uspješne akcije, Links je odlučio Bugovim čitateljima ponuditi novi ekskluzivan popust i kupnju Razer Hammerhead bežičnih slušalica po cijeni od 599 kn

Vinko Krištić ponedjeljak, 25. svibnja 2020. u 15:00

Nedavno smo imali malu zajedničku akciju s Linksom u kojoj su Bugovi čitatelji dobili ekskluzivan popust pri kupnji popularnih Xiaomi Mi AirDots bežičnih slušalica. Budući da je prva akcija generirala ogroman interes od strane čitatelja, Links je odlučio dati novu ekskluzivnu ponudu.

Ovaj put nudimo također true wireless slušalice, no sad je riječ o modelu Razer Hammerhead. Njihova puna cijena u Linksovim trgovinama iznosi 899 kn, a vi ih imate priliku kupiti po cijeni od 599 kn. Dakle, uz korištenje promotivnog koda dobit ćete popust od čak 300 kn.

Razer Hamerhead su slušalice koje nude iznimno nisku latenciju od 60 ms, kako bi zvuk ostao neprekidno sinkroniziran s povezanim uređajem. Slušalice pružaju bogat zvuk s dubokim basom, a tu su i dodatni upravljački programi za njihovo konfiguriranje. IPX4 certifikat vodootpornosti jamči da slušalicama prilikom prskanja voda neće naštetiti. Također, valja spomenuti i iznimno dugo trajanje baterije od čak 16 sati.

Posebna ponuda za čitatelje Buga

Links je za čitatelje Buga odlučio dati popust od čak 300 kn za slušalice Razer Hammerhead. Prilikom kupnje na webshopu upišite promotivni kod BUG300 i navedene slušalice moći ćete kupiti za samo 599 kn. U ovu cijenu ne ubraja se trošak dostave koji iznosi 35 kn, a koji možete i izbjeći odlučite li plaćene slušalice preuzeti u nekoj od Linksovih poslovnica.

Razer Hammerhead možete kupiti u Links webshopu za 599 kn

Prilikom kupnje, upišite promo kod BUG300 u predviđeno polje unutar košarice
Prilikom kupnje, upišite promo kod BUG300 u predviđeno polje unutar košarice

Dodatni detalji oko ove akcije:

  • kôd za kupnju je BUG300, a popust iznosi 300 kn (ili 33%)
  • cijena je ista za sve oblike plaćanja
  • akcija traje od 25.5. do 31.5.2020.
  • akcija vrijedi za prvih 50 naručenih komada ili do završetka akcije
  • jedan kupac može kupiti maksimalno jedne slušalice uz navedeni promotivni kod
  • cijena dostave iznosi 35 kn (dodatno se zaračunava na istaknutu cijenu), a proizvod se alternativno može besplatno preuzeti u odabranoj Linksovoj poslovnici
  • proizvod možete kupiti ovdje