Links daje Bugovim čitateljima 100 kn popusta na Xiaomi Mi AirDots bežične slušalice

Links je za čitatelje Buga odlučio dati popust od čak 100 kn za slušalice Xiaomi Mi AirDots. Prilikom kupnje na webshopu upišite promotivni kod BUG100 i navedene slušalice moći ćete kupiti za samo 169 kn

Vinko Krištić četvrtak, 23. travnja 2020. u 11:26

TWS (True Wireless Stereo) slušalice Xiaomi Mi AirDots vrlo su popularne na tržištu, budući da ih karakterizira vrlo dobar omjer cijene i mogućnosti. Radi se o povoljnom i vrlo zanimljivom odabiru za korisnike koje primarno zanimaju naglašeno kompaktni, diskretni modeli. O ovom modelu imali ste prilike nedavno čitati na našem portalu gdje smo objavili i njihovu detaljnu recenziju.

Xiaomi Mi AirDots nude natprosječnu kvalitetu zvuka s obzirom na cijenu. Imaju dobre mikrofone za telefoniranje te su vrlo udobne za nošenje. Cijena im iznosi ispod 300 kn, čime se svrstavaju među najisplativije true wireless slušalice koje možete kupiti. To osobito vrijedi za korisnike kojima je stalo do što kompaktnije i diskretnije izvedbe slušalica i kutijice za prenošenje, odnosno punjenje baterije. Trenutačna cijena ovih slušalica u Linksu iznosi 269 kn.

Posebna ponuda za čitatelje Buga

Links je za čitatelje Buga odlučio dati popust od čak 100 kn za slušalice Xiaomi Mi AirDots. Prilikom kupnje na webshopu upišite promotivni kod BUG100 i navedene slušalice moći ćete kupiti za samo 169 kn. U ovu cijenu ne ubraja se trošak dostave koji iznosi 35 kn.

Xiaomi Mi AirDots možete kupiti u Links webshopu za 169 kn

Prilikom kupnje, upišite promo kod BUG100 u predviđeno polje unutar košarice
Prilikom kupnje, upišite promo kod BUG100 u predviđeno polje unutar košarice

Dodatni detalji oko ove akcije:

  • popust iznosi 100 kn (ili 37%)
  • cijena je ista za sve oblike plaćanja
  • akcija traje od 22.4. do 30.4.2020.
  • akcija vrijedi za prvih 200 naručenih komada ili do završetka akcije
  • jedan kupac može kupiti maksimalno jedne slušalice uz navedeni promotivni kod
  • cijena dostave iznosi 35 kn (dodatno se zaračunava na istaknutu cijenu)
  • proizvod možete kupiti ovdje