Ugrabite 200 kuna popusta na e-Book Reader Kobo Nia

Tijekom ovog tjedna Links nudi ekskluzivni popust na 6-inčni čitač elektronskih knjiga Rakuten Kobo Nia, koji sada možete kupiti po cijeni od 799 kn, umjesto redovnih 999 kn

Bug.hr ponedjeljak, 22. ožujka 2021. u 13:33

U periodu od 22. do 28. ožujka 2021. Links čitateljima Buga daruje ekskluzivni popust od 200 kn na čitač elektronskih knjiga Kobo Nia. Čitači elektronskih knjiga, tzv. e-Book Readeri ili samo eReaderi, postali su vrlo popularan gadget koji pravi geekovi koji vole čitati redovito nose sa sobom. Pozdravite se s ogromnim klasičnim knjigama koje su nezgrapne, zauzimaju puno prostora i morate ih čitati uz dodatno osvjetljenje. Elektronski čitači knjiga imaju brojne prednosti - tanki su i lagani, možete na njih pohraniti veliku količinu elektronskih knjiga koje su pretražive, a čitači imaju i svoje podesivo osvjetljenje kako bi vam čitanje bilo ugodno u svim prilikama.

KOBO Nia je e-Ink čitač eketronskih knjiga dijagonalne zaslona 6" i razlučivosti 1024 x 758 piksela te je dovoljno kompaktan za držanje u jednoj ruci. Čitač ima zaslon osjetljiv na dodir, osvjetljenje zaslona i 8 GB ugrađene memorije za pohranu knjiga. Čitač je moguće povezati USB ili WiFi konekcijom, a podržava mnoštvo formata, kao što su EPUB, EPUB3, FlePub, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ i CBR. Uz čitač dobivate i zaštitnu navlaku. Kapacitet baterije mu je 1000 mAh, što daje oko četiri tjedna vremena autonomije. Proizvođač ovog gadgeta je tvrtka Rakuten, inače vlasnik globalno poznatog messenger servisa Viber.

Posebna ponuda za čitatelje Buga

Links je za čitatelje Buga odlučio dati popust od 200 kn (20%) na e-Book Reader Kobo Nia. Prilikom kupnje na webshopu upišite promotivni kod BUG200 i navedeni čitač elektronskih knjiga moći ćete kupiti za 799 kn, umjesto za redovnih 999 kn. U ovu cijenu ne ubraja se trošak dostave koji iznosi 35 kn, a koji možete i izbjeći odlučite li proizvod preuzeti u nekoj od Linksovih poslovnica. Napominjemo da je cijena ista za sve oblike plaćanja.

E-Book Reader Kobo Nia možete kupiti u Linksu za samo 799 kn

Dodatni detalji oko akcije:

  • akcija se odnosi na proizvod E-Book Reader Kobo Nia (šifra: 010.115.013)
  • kôd za kupnju je BUG200, a popust iznosi 200 kn (ili 20%)
  • cijena je ista za sve oblike plaćanja
  • akcija traje od 22.3. do 28.3.2021.
  • akcija vrijedi za prvih 25 naručenih komada ili do završetka akcije
  • jedan kupac može kupiti maksimalno jedan proizvod uz navedeni promotivni kod
  • cijena dostave iznosi 35 kn (dodatno se zaračunava na istaknutu cijenu), a proizvod se alternativno može besplatno preuzeti u odabranoj Linksovoj poslovnici
  • proizvod možete kupiti ovdje