Windows 10 Pro + Office 2019 Pro samo 36.39 eura - Goodoffer24.com

Za manje od 300 kuna svojem računalu možete udahnuti posve nov život i instalirati najnovije i najbolje od Microsofta - Windows 10 Professional i Office 2019 Pro Plus. Takve uvjete dobit ćete koristeći promotivni kod koji vam nudimo.

GoodOffer24.com subota, 1. kolovoza 2020. u 07:00

Kako povoljno ubrzati i unaprijediti svoje računalo? Postoji nekoliko jednostavnih načina - 1) ugraditi SSD kao primarni disk, 2) dodati koju pločicu RAM-a više (posebno ako imate starije računalo), 3) instalirati najnoviji i najbolji operativni sustav - Windows 10. Idealna bi bila kombinacija svega navedenog.

Ovdje ćemo se bazirati na trećoj točki koja se odnosi na softverski dio. Svi znamo kakve su uobičajene cijene softverskih licenci. Na prvi pogled radi se o skupom i neisplativom zadatku, no tu na scenu stupa GoodOffer24.com - internetska trgovina softverskim aktivacijskim ključevima koja nudi nevjerojatno povpljne cijene originalnih licenci.

GoodOffer24 ima posebnu sekciju za softver u kojem ćete pronaći najbolje Microsoftove proizvode po više nego povoljnim cijenama. Ipak smo odabrali neke od njihovih najboljih ponuda kako bismo vam olakšali stvari. Prilikom kupnje upišite promotivni kod HR30 kako biste na istaknute cijene dobili dodatnih 30% popusta.

Izdvajamo popularan softver na GoodOffer24.com (promo kod HR30)

 

Kako kupiti softver (primjer: Windows 10 Pro + Office 2019 Pro)?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

U sljedećem koraku posjetite košaricu s odabranim proizvodima, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Apply Coupon“.

Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno kliknite na „Proceed to Checkout“ i odaberite željeno sredstvo plaćanja. GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Napominjemo da je prethodno potrebno downloadati željeni softver sa službenih stranica te ga instalirati na računalo. Prilikom njegove aktivacije, iskoristite kupljeni aktivacijski ključ.

Ovdje možete skinuti željeni softver:

 

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.