White Shark Warhead - RGB LED-ice "na najjače"

Warhead kućište je kompaktnih dimenzija, kod kojeg je naglasak stavljen na bogato RGB osvjetljenje. Manjim dimenzijama usprkos, može primiti prilično velike komponente

Denis Arunović petak, 31. prosinca 2021. u 00:00

White Shark marka je proizvoda orijentiranih na igrače, a dizajn kućišta Warhead prati tu tržišnu mantru. Kućište se isporučuje s četiri ventilatora s RGB LED osvjetljenjem, ukrasnom osvijetljenom pločom od pleksiglasa u unutrašnjosti kućišta te dvjema staklenim stranicama. Tri prednja ventilatora promjera su 140 mm, a stražnji je manji, 120-milimetarski. Ventilatori imaju fiksnu brzinu, a napajaju se preko molex konektora, tako da imaju molex konektore sa ženskim i muškim dijelom, pa sva četiri ventilatora možemo nanizati na jedan molex konektor s napajanja. Razina buke koje kućište zbog tih ventilatora generira osrednja je, no nejasno je zašto barem uz molex konektore nisu ponuđeni 3-pinski mini konektori, kako bismo ventilatore mogli spojiti na matičnu ploču i tamo im regulirati brzinu. Dodatni problem s implementacijom prednjih ventilatora je to što je prostor za uvlačenje zraka vrlo ograničen – to su samo stilizirani maleni prorezi po rubu okvira kućišta. Filtriranje zraka od čestica prašine tu nije implementirano, no na krovu i dnu kućišta ipak su smješteni grublji plastični filtri, koji se mogu skinuti radi čišćenja.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 350 siječanj 2022.

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-kanalni bookshelf zvučnici

AUDIOENGINE HD6

Bluetooth aptX, 47 ohma, 50Hz-22kHz, >95dB, 50W RMS, svileni visokotonci, wooferi od aramidnih vlakana, A/B monoblok pojačalo.

5.299 kn Kupi

Plug&play gramofon

REGA PLANAR 1

RB110 ručica, motor od 24 V niske buke, poklopac motora s integriranim hlađenjem, Rega Carbon MM zvučnica.

2.989 kn Kupi