Cooler Master na CES-u predstavlja najbolje iz svoje ponude računalnih komponenti i periferije

U tijeku je CES na kojemu Cooler Master predstavlja širog raspon hardvera s fokusom na rashladna rješenja visokih performansi te inovativna kućišta za računala i napajanja

Tomislav Stanković srijeda, 10. siječnja 2024. u 12:01

Od 9. do 12. siječnja u Las Vegasu, Cooler Master predstavlja liniju novih gaming proizvoda.

Između ostalog tu se mogu pronaći nove rashladne jedinice za PC kućišta, nova linija napajanja, monitori, MasterHub hardver, ali i MasterCTRL softver i još toga od čega dio donosimo u nastavku.

"U Cooler Masteru ne gradimo samo komponente; mi stvaramo iskustva,” rekao je Jimmy Sha, izvršni direktor Cooler Mastera. “Ovogodišnji izlog u Las Vegasu dokaz je naše neumoljive predanosti rastućim potrebama naše zajednice. Svaki proizvod koji predstavljamo dizajniran je imajući na umu naše korisnike, kombinirajući najsuvremeniju tehnologiju s neusporedivom estetikom. Uzbuđeni smo što pomičemo granice onoga što je moguće, nudeći rješenja koja ne samo da ispunjavaju, već i premašuju očekivanja igrača, kreatora i tehnoloških entuzijasta diljem svijeta."

X serija napajanja

X serija napajanja predstavlja korak naprijed u tehnologiji napajanja pri čemu svaki od tri navedena modela nudi specifične značajke.

Modeli X Silent Edge Platinum prve su PSU jedinice bez ventilatora koje nude 850 W i 1100 W, nudeći tihi rad bez ugrožavanja snage. X Silent MAX Platinum 1300 uključuje inovativnu tehnologiju ventilatora za tišu izvedbu pri 1300 W. X Mighty Platinum nudi mogućnosti napajanja do 2800 W, opremljen s 4x 12VHPWR konektorima za poboljšanu kompatibilnost i performanse.

MasterHub - modularne kontrole

MasterHub je modularna hardverska platforma koja mijenja pravila igre za streamere, kreatore i tehnološke entuzijaste.

Dizajn MasterHubs omogućuje integraciju različitih modula, zadovoljavajući različite potrebe digitalnog upravljanja. S komponentama poput modula 15XKEY za izravnu kontrolu aplikacije i modula 2XROLLER i 5XFADER za poboljšanje tijeka rada, MasterHub pruža novu kontrolu i fleksibilnost u digitalnim sučeljima.

MasterCTRL softver - upravljanje digitalnim svijetom

MasterCTRL nadopunjuje MasterHub, pružajući intuitivno sučelje za upravljanje Cooler Master uređajima. To je zapravo kontrolni centar koji se integrira s MasterHubom i širokim rasponom Cooler Master proizvoda, od tipkovnica do napajanja.

GP2711 monitor

Ovaj Cooler Masterov monitor sa svojim jedinstvenim hladnjakom i toplinskim stražnjim poklopcem, pruža poboljšano hlađenje i izdržljivost. Uz Mini-LED tehnologiju, visoke omjere kontrasta i tehnologiju kvantnih točaka, GP2711 nudi živopisne boje i iznimnu reprodukciju.

V8 3DVC – budućnost CPU hlađenja

V8 3DVC predstavlja tehnologiju hlađenja dizajniranu za moderne procesore visokih performansi.

Projektiran za podnošenje toplinskih opterećenja do 300 W, ovaj hladnjak ima redizajniranu parnu komoru i supravodljive kompozitne toplinske cijevi, nudeći gotovo dvostruku brzinu prijenosa topline od tradicionalnih cijevi.

G11 AIO - vodeno hlađenje

Uz dvostruku pumpu, G11 ima dvije komore i novi AIO dizajn za poboljšanu učinkovitost rasipanja topline.

Dolazi s radijatorom od 360 mm i vrhunskim Mobius ventilatorima te nudi vrhunsko hlađenje za zahtjevne procesore, s prilagodljivim komponentama za personalizirano postavljanje.

Mobius 120 Slim - za kompaktne prostore

Ventilatori iz serije Mobius daju najbolje po pitanju toplinskih performansi i razine buke.

Odlikuje ih Loop Dynamic Bearing Design, sustav povrata ulja, zid otporan na prašinu i magnetski prsten, osiguravajući dugotrajnu izvedbu u kompaktnim prostorima.

Masterbox 600 kućišta

Masterbox 600 je svestrano i učinkovito kućište za računala koje uravnotežuje performanse i pristupačnost. Podržava radijatore do 420 mm za učinkovito upravljanje toplinom, a svojom kompatibilnošću s matičnim pločama sa stražnjim konektorom olakšava upravljanje kabelima.