Na CES 2019 s Ambasadom SAD-a, uz posve besplatnu registraciju...

Nekoliko tjedana je ostalo do početka najvećeg od najvećih tehnoloških događaja na svijetu, čuvenog CES-a u Las Vegasu, a mi vam otkrivamo kako do tamo doći na najlakši i najjeftiniji način...

Dragan Petric srijeda, 19. prosinca 2018. u 14:54

Za tri tjedna - dakle početkom siječnja - vrata će posjetiteljima otvoriti najveći svjetski sajam novih tehnologija i općenito najveće svjetsko medijsko događanja u godini kada je riječ o potrošačkoj elektronici, gadgetima, startupima i svemu ostalom što uveseljava zaljubljenike u budućnost... Radi se, naravno, o CES-u 2018 koji će se i ovaj put održati u Las Vegasu, gdje će nastupiti i nekoliko hrvatskih tvrtki i gdje će otputovati velik broj posjetitelja iz Hrvatske. Podsjećamo vas, Bug na CES 2019 "šalje" pobjednike našeg natjecanja tehnoloških ideja, startup Orqa i njihove naočale za upravljanje dronovima, FPV.One...

Želite li i vi ići na CES 2019? U tome će vam svesrdnu pomoć pružiti američko veleposlanstvo u Zagrebu, preko kojega je moguće obaviti besplatnu registraciju na sajam, te niz drugih pogodnosti. Veleposlanstvo je čak pronašlo i najpovoljnije opcije za let do Vegasa i smještaj za vrijeme sajma, kroz ponudu putničke agencije Putujbolje.com, o čemu će svakome tko putuje rado proslijediti informacije, a nude još i: 

  • Organizirani prijem na sajmu (Global Matchmaking and International Reception)
  • Mogućnost ugovaranja B2B sastanaka sa izlagačima uz popis izlagača
  • Besplatan pristup International Commerce Centru (ICC) namijenjen poslovnim delegatima (besplatan internet, piće i privatne sale za sastanke, prevoditelji na raspolaganju)
  • Organizirano druženje sa članovima poslovnih delegacija širom svijeta

Svi koji planirate ići na CES navedene pogodnosti dobit ćete bez naknade Trgovinskom uredu Veleposlanstva, a javiti se možete na adresu suzana.vezilic@trade.gov ili na telefon 01-661-2224.