Samsung predstavio traperice s namjenskim džepom za Galaxy Z Flip 3

'Kome trebaju veliki džepovi? Zauzimaju previše prostora, ne izgledaju elegantno, a najnoviji telefoni samo skliznu u njih“, kažu iz Samsunga u službenom priopćenju

Matej Markovinović utorak, 2. studenog 2021. u 22:15

Samsung se odlučio udružiti s popularnim australskim brendom trapera, Dr Denimom, kako bi izradili Z Flip Pocket Denim, limitirano izdanje traperice s namjenskim džepom za tvrtkin preklopni pametni telefon, Galaxy Z Flip 3.

„Pametni telefoni često nisu prikladni za džepove, pa smo iskoristili dizajn Dr. Denima kako bi 'prodrmali' džepnu normu i izradili traperice koje savršeno pristaju našem kompaktnom Galaxy Z Flipu 3“, rekao je u službenom priopćenju voditelj marketinga Samsung Mobilea, Hayley Walton.

Naime, Samsung je zašio veliko „Z“ preko standardnih džepova te su se u potpunosti odlučili riješiti onih stražnjih. Umjesto njih, na prednjem dijelu traperica napravili su džep koji, prema njihovim navodima i priloženim fotografijama, idealno odgovara dimenzijama presavijenog Galaxy Z Flip 3 uređaja.

Samsung i Dr Denim napravili su 450 ovakvih traperica, koje će prodavati samo u Australiji po cijeni od 1.499 australskih dolara. No, iako je cijena poprilično paprena, valja napomenuti da će uz svaki par doći i Galaxy Z Flip 3, što bi moglo privući tamošnje Samsungove obožavatelje.

Kako prenosi 9to5Google, sličnu je stvar napravio i Google 2017. godine, kada su izbacili par traperica u takozvanoj „Really Blue“ boji, koja je bila specifična za njihov Pixel 2 pametni telefon. Navodi se da su također na trapericama ostavili jedan namjenski džep, baš kao što je to učinio i Samsung.

Foto: Google
Foto: Google