Izrađivanje naljepnica na web verziji WhatsAppa postaje jednostavnije uz novu značajku

Sticker Maker omogućava korisnicima da s lakoćom izrađuju naljepnice pomoću slika s njihovog računala

Matej Markovinović četvrtak, 25. studenog 2021. u 06:00

Do sada je za izrađivanje naljepnica na WhatsAppu bilo potrebno preuzeti i instalirati pojedine third-party aplikacije, što je pojedinim korisnicima predstavljalo problem te ih je odgovorilo od realiziranja njihovih ideja. No, to se od sada mijenja, jer je web verzija popularnog komunikacijskog servisa postala bogatija za novu značajku – Sticker Maker.

Naime, kako bi ste napravili vašu personaliziranu naljepnicu, potrebno je otići na WhatsApp web i kliknuti attachments ikonu. Nakon toga klikom na Sticker, otvorit će se prozor za odabir željene slike, koja će se potom moći urediti po želji, a mogućnosti su gotovo beskrajne – dodavanje teksta, emotikona, drugih naljepnica, izrezivanje, uklanjanje pozadine i još mnogo toga.

Uređivanje buduće naljepnice. Foto: Screenshot
Uređivanje buduće naljepnice. Foto: Screenshot

Trenutno nije poznato hoće li ova značajka pronaći svoje mjesto na WhatsAppu za Android i iOS, no The Verge navodi da će sljedeći tjedan stići u desktop aplikaciju, koja je, podsjetimo, nedavno dobila osvježeni dizajn, podršku za sigurnosno kopiranje i razne opcije za prilagodbu razgovora.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi