YouTube Music i Premium odnedavno dostupni i u Hrvatskoj

Osim Hrvatske, još 12 europskih zemalja prije nekoliko je dana dobilo pristup naplatnim servisima YouTubea, a među njima su i BiH, Slovenija i Srbija

Sandro Vrbanus subota, 20. srpnja 2019. u 06:30

Kao što ste već mogli čitati na našem forumu, YouTube je bez puno buke i galame prije nekoliko dana u Hrvatskoj pustio u rad svoje naplatne servise YouTube Premium i YouTube Music.

YouTube Premium pretplata tako donosi, za cijenu od 71,99 kuna mjesečno, pristup originalnim sadržajima koje posebno odabrani autori snimaju samo za ovu platformu, kao i slušanje glazbe u okviru YouTube Musica u potpunosti bez reklama, te uz mogućnost slušanja offline, te u pozadini (na mobilnim uređajima, dakle, i dok je ekran zaključan).

Želite li pretplatu samo na glazbene sadržaje, tada vam je namijenjena usluga YouTube Music Premium, koja košta 59,99 kuna mjesečno. Ona također nudi pristup potpunom glazbenom katalogu, te uživanje u glazbi offline i u pozadini putem mobilne aplikacije.

U obje varijante prvih mjesec dana nakon zasnivanja pretplate usluge su besplatne. Aktivacija se može obaviti putem web sučelja ili mobilnih aplikacija, a za slušanje glazbe (i gledanje video spotova) koriste se posebne mobilne aplikacije, kako na Androidu tako i na iOS-u.

Osim u Hrvatskoj, ove su opcije pretplata od sada dostupne u preko 60 zemalja svijeta. Među njima se odnedavno, uz našu zemlju, nalazi i 12 drugih zemalja Europe i regije, među kojima su Bosna i Hercegovina, Slovenija i Srbija.

Spomenimo i da je za pretplatu moguće odabrati i "obiteljsku opciju" koja za YouTube Music Premium košta 89,99 kuna, a zaYouTube Premium 109,99 kuna mjesečno, a omogućavaju povezivanje pretplata s pet korisničkih računa – pa se troškovi tako mogu podijeliti na više korisnika.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi