U pripremi AirPods Pro Lite?

Čini se kako je Apple konačno spreman pod svojim brendom proizvoditi i prodavati uređaje s oznakom Lite u nazivu – sredinom godine navodno stižu slušalice AirPods Pro Lite

Stjepan Bilić subota, 22. veljače 2020. u 10:05

Digitimes navodi kako je Apple konačno spreman u svoju ponudu uvrstiti i uređaje koji u svom nazivu nose i oznaku Lite. Podsjetimo, navedenom oznakom se najčešće označavaju proizvodi koji svojim dizajnom ne odudaraju previše od svojih uzora, ali su po specifikacijama nešto slabiji, jer im najčešće nedostaje neka bitnija značajka koja postoji na standardnom modelu.

Prema izvoru Apple je tako odlučio svoje najnovije, ujedno i najskuplje AirPods Pro slušalice ponuditi kupcima i u Lite izdanju. Ipak nemojte se previše navikavati na naziv, jer postoji mogućnost da se radi tek o radnom nazivu koji će do dolaska slušalica na tržište biti promijenjen u neki zvučniji, više Appleovski.

Kao glavni dobavljač novih Lite slušalice spominje se tajvanska tvrtka USI (Universal Scientific Industrial). Također se navodi kako bi se cijenom trebale smjestiti između standardnih AirPodsa 2 te najnovijih AirPods Pro slušalica. Dakle, očekivana cijena je negdje između 159 i 249 USD.

Nove Lite slušalice trebale su se pojaviti na tržištu sredinom godine, no zbog situacije oko koronavirusa navedeni termin možda bude prolongiran za neodređeno vrijeme.