Oglašavanje, turističke informacije i servis bicikala u jednom uređaju

InfoSmile "Outy" je domaća inovacija koja se sastoji od info panoa za prikazivanje informacija i oglasa, pametne klupe te servisne postaje za bicikle. Prvi su postavljeni u Kutini i Sisku

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 25. svibnja 2020. u 14:56

U Kutini i Sisku ovoga su i prošloga mjeseca postavljeni prvi primjerci inovativnog info panoa Outy kutinskog startupa InfoSmile. Outy je inovacija inovatora Marka Fertelmeša koji je osmislio samostojeći interaktivni informacijski zaslon za prikazivanje poruka, turističkih informacija ili oglasa u slikovnom i video formatu.

Osnovu uređaja čini LED ekran visoke svjetline i dijagonale od čak 140 cm, s mogućnošću mijenjanja sadržaja na daljinu, putem Interneta.

Servisna postaja

Osim ekrana, koji služi za oglašavanje i prikaz potrebnih informacija, Outy dolazi sa samoodrživom pametnom klupom. U njoj se nalazi punjač mobitela pogonjen solarnom energijom, ali i dodatni sadržaj za bicikliste. Oni, naime, tamo mogu pronaći osnovni alat za servis bicikala te priključak kojim mogu puniti baterije svojih električnih bicikala. Tu su i stalak za parkiranje te zaključavanje bicikala, pa je ponuda za cikloturiste potpuna.

Ovaj informacijski panel s pametnom klupom osmišljen je te u potpunosti proizveden u Hrvatskoj.

 

U suradnji s inovatorom iz Kutine i uz podršku Grada Kutine i Hrvatske turističke zajednice, jučer smo na ulazu na Trg...

Posted by Turistička Zajednica Grada Kutine on Wednesday, May 6, 2020