Dijeljenje YouTube videa na Snapchatu postaje značajno lakše

'Vjerujemo u moć vizualne komunikacije, a ovom integracijom dajemo našoj zajednici beskonačne načine da se izraze, podijele ono što gledaju i postave kreativne poteze', kažu iz Snapa

Matej Markovinović ponedjeljak, 4. travnja 2022. u 02:20

Korisnici Snapchata više neće morati prolaziti kroz proces kopiranja i lijepljenja videozapisa na svoje objave zahvaljujući novoj značajki dostupnoj na Android i iOS aplikaciji.

Naime, korisnici će za dijeljenje sadržaja s YouTubea moći otići na željeni videozapis, kliknuti „Share“ te odabrati „Snapchat“. Aplikacija će se tada automatski otvoriti, a video će se pojaviti u obliku naljepnice prikazujući njegov naslov, minijaturu i autora, piše u priopćenju Snapa.

Foto: Snap
Foto: Snap

Kako prenosi The Verge, korisnici su nekad za prilaganje YouTube videozapisa trebali kopirati poveznicu, pa otvoriti Snapchat gdje bi prvo trebali snimiti fotografiju ili video, pritisnuti ikonu spajalice te na koncu zalijepiti poveznicu.

Korisnici, naravno, mogu i na taj „zastarjeli“ način dijeliti sadržaj s YouTubea, no Snapchat pretpostavlja da će gotovo svi koristiti ovaj lakši proces koji, usput, donosi i oku ugodniju naljepnicu videozapisa.