PlanRadar predstavio PlanRadar Connect

PlanRadar Connect’ ima za cilj poboljšati automatizaciju softvera bez potrebe za kodiranjem i unaprijediti digitalnu integraciju

Bug.hr srijeda, 20. travnja 2022. u 13:47

PlanRadar, europska platforma za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji te tržištu nekretnina, unaprijedio je integracijske sposobnosti svog softvera predstavljanjem PlanRadar Connecta.

Poboljšanja će pružiti veću fleksibilnost korisničkoj bazi PlanRadar, spajajući njihov postojeći softver i radne procese kako bi se uštedjelo vrijeme, poboljšala brzina rada i točnost te izbjegli silosi podataka koji smanjuju učinak.

Nedavni krug investicija 'Serije B' u vrijednosti od 69 milijuna dolara uvelike će pomoći i unaprijediti R&D odjel tvrtke, istovremeno pomažući financiranju novog tehnološkog središta i specijaliziranog tima za inovacije proizvoda za bržu i jednostavniju interoperabilnost s drugim softverom i programima.

Domagoj Dolinšek, suosnivač tvrtke PlanRadar i član predstavništva Uprave, izjavio je: „Kako se građevinska industrija nastavlja razvijati u digitalnom dobu, pronalaženje učinkovitih načina za automatizaciju radnih procesa postalo je ključno za poboljšanje izvedbe projekata i poslovnog nastupa. To je bio katalizator za PlanRadar Connect.”

„Želimo poboljšati interoperabilnost, uklanjajući prepreke nekompatibilnosti koje dolaze s korištenjem više tehnoloških sustava, stvarajući nedosljednosti u podacima i radeći dodatni posao dupliciranjem procesa. Stvaranjem jednostavnog načina integriranja s postojećom tehnologijom, tvrtke mogu raditi pametnije i postići višu razinu točnosti kada je u pitanju iskorištavanje podataka. To je zajednički pristup i nešto čemu bi šira industrija trebala težiti,” zaključio je Dolinšek.

Nova funkcionalnost će se moći koristiti kroz postojeći API softvera, čineći ga bržom i lakšom integracijom s 200+ unaprijed izgrađenih konektora, kao što su Outlook, Dropbox, Jira, SAP i Microsoft Dynamics.

U okruženju u kojem je dijeljenje informacija ključno za uspjeh projekta, PlanRadar Connect također može potaknuti veće razine komunikacije i suradnje između timova, stvarajući transparentnu sljedivost donošenja odluka.

“S obzirom na to da građevinska industrija nastoji maksimizirati učinkovitost, vidimo rastuću potražnju za automatiziranim radnim tijekovima koji povezuju timove u uredu i na terenu te u svakoj fazi životnog ciklusa građevinskog projekta. PlanRadar Connect izvrstan je primjer low-code/no-code platforme tvrtke Workato koja omogućuje svima da jednostavno kreiraju prilagođene automatizacije za premještanje kritičnih informacija o projektu i zadataka između PlanRadara i preko 200 drugih kritičnih poslovnih aplikacija,” Gautham Viswanathan, direktor proizvoda tvrtke Workato.