Infobip nudi rješnje za mobilnu autentifikaciju krajnim korisnicima Hrvatskog Telekoma i A1 Hrvatska

Zajednička suradnja donosi izgradnju naprednog sigurnosnog i identifikacijskog ekosustava za zaštitu krajnjih korisnika diljem Hrvatske. Riječ je o implementaciji Infobipovog sigurnosnog rješenja za mobilnu autentifikaciju Mobile Identity koje po prvi puta dolazi na hrvatsko tržište

Bug.hr srijeda, 18. svibnja 2022. u 15:10

Infobip, globalna komunikacijska cloud platforma, objavio je suradnju s Hrvatskim Telekomom i A1 Hrvatska, vodećim pružateljima telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj. Zajednička suradnja donosi izgradnju naprednog sigurnosnog i identifikacijskog ekosustava za zaštitu krajnjih korisnika diljem Hrvatske.

Riječ je o implementaciji Infobipovog sigurnosnog rješenja za mobilnu autentifikaciju Mobile Identity koje po prvi puta dolazi na hrvatsko tržište. Ono će biti dostupno poslovnim korisnicima u bankarstvu, maloprodaji i javnom sektoru, a sve kako bi krajnji korisnici na raspolaganju imali sigurno i besprijekorno iskustvo pristupanja i izvršavanja transakcija na web i digitalnim aplikacijama.

Porast prijevara tijekom posljednje dvije godine pokazao je nužnu potrebu brandova za ulaganjem u sigurnost. Iako dvostruka autentifikacija (2FA) putem elektronske pošte, SMS-a ili push notifikacija osigurava da kompanija može verificirati krajnjeg korisnika, ona donosi sa sobom i potrebu korisnika za mijenjanjem komunikacijskog kanala, te unosa korisničkog imena i lozinke kako bi potvrdio autentifikaciju, čime se remeti korisničko iskustvo.

Uz pomoć Infobipovog Mobile Identity rješenja, brandovi sada mogu lako identificirati korisnike preko mobilnog broja u svakoj fazi korisničkog putovanja, od same aktivacije računa i uključivanja pa do plaćanja i preuzimanja aplikacije. Cijeli proces identifikacije korisnika događa se u pozadini, bez potrebe da korisnik unosi kontrolni kod.

 

 

📢 Besplatna dostava

TOP!

HP AiO

Ryzen 5 4500U, 8GB, 256GB SSD, Radeon Graphics, 27" FHD IPS.

4.799 kn Kupi

📢 Vrhunska ponuda

TOP!

XIAOMI lipanj

Velika ponuda Xiaomi sportskih satova, slušalica, te uređaja za pametan dom po TOP cijenama.

Od 450 kn Kupi

📢 2 godine jamstva

TOP!

ASUS Vivobook

Ryzen 3 procesor, 8GB RAM-a, SSD 512GB, Radeon grafika, 15.6" IPS , Windows 11.

4.649 kn Kupi


Multiroom zvučnik

DENON Home 350

Hi-Res Audio reprodukcija, Bluetooth, Amazon Alexa, internet radio i glazbeni streaming, Airplay 2, podrška za subwoofere s ugrađenim HEOS-om.

4.729 kn Kupi

Mrežni audio player

MARANTZ NA6006

HEOS multiroom audio tehnologija, AirPlay2, Alexa, Streaming glazbe, Bluetooth, Wi-Fi, Marantzovi vlasnički HDAM krugovi.

4.929 kn Kupi