HT omogućio plaćanje na App Storeu putem računa za mobitel

Svi korisnici Hrvatskog Telekoma i Applea od sada sve aplikacije i digitalne sadržaje u App Storeu mogu kupovati putem svog mobilnog računa umjesto kreditnom karticom

Bug.hr petak, 17. srpnja 2020. u 17:37

Korisnici Hrvatskog Telekoma koji koriste i neki od Appleovih uređaja od sada digitalne sadržaje u App Storeu mogu plaćati putem svojeg računa za ostale usluge mobilne telefonije. Drugim riječima, za kupnju sadržaja s App Storea više im nije potrebna kreditna kartica.

Navedena funkcionalnost dostupna je svim privatnim i poslovnim korisnicima koji imaju pretplatu u Hrvatskom Telekomu, kao i one koji usluge koriste bonove te korisnicima usluge Bonbon.

Za aktiviranje funkcionalnosti dovoljno je da korisnik koji ima Apple račun u postavkama svog računa doda novu metodu plaćanja – plaćanje putem mobilnog računa. Kada se odabere takav način plaćanja, on postaje zadan za svaku sljedeću kupnju. Pretplatnicima će naplata kupljenih sadržaja stizati na mjesečnom mobilnom računu, dok će korisnicima bonova skidati kune s računa.

Kako je ista funkcionalnost za Android korisnike u Google Play trgovini dostupna otprije, uvođenjem iste mogućnosti za App Store sada svi mobilni korisnici Hrvatskog Telekoma mogu kupovati digitalne sadržaje brzo i jednostavno putem svojih mobilnih računa.

Više informacija o ovoj funkcionalnosti i o njenom namještanju pronađite ovdje.

📢 Besplatna dostava

TOP!

APPLE iPad 9

A13 Bionic čip, kamera od 12 MP te brzi Wi-Fi ili mobilna mreža.

Od 2999 kn Kupi


Kompaktan zvučnik, gigantski zvuk.

KEF LS50 Meta

Najprecizniji, impresivan zvuk, 47 Hz - 45 kHz, Uni-Q driver, 85 dB, 8 Ohma, 40-100 W, Eisa Award.

9.749 kn Kupi

Soundbar i bežični subwoofer s ugrađenim HEOS-om

DENON DHT-S516H

HEOS, Bluetooth, AirPlay 2, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS dekodiranje, HDMI ulaz, ARC, Amazon Alexa, Google Assistant.

3.989 kn Kupi