A1 daje pretplatnicima PlanetSport bez naknade i u svibnju

Kako sportskih natjecanja većinom nema, televizijski programi koji bi ih prenosili pretplatnicima A1 bit će i za ovaj mjesec dostupni bez dodatne naknade

Sandro Vrbanus subota, 9. svibnja 2020. u 17:30

Zbog pandemije koronavirusa otkazana su sva sportska natjecanja, pa tako i UEFA Liga prvaka. Dok gledatelji iščekuju informacije o nastavku najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja, korisnicima A1 TV usluga neće biti naplaćena naknada za PlanetSport paket ni za svibanj, poručili su iz ove kompanije. Ovo se odnosi na korisnike usluga A1 TV, B.net, satelitske televizije i Xplore TV-a.

U A1 Hrvatska kažu kako aktivno prate razvoj situacije uz stalni kontakt s vlasnicima TV prava. Iako nema aktualnih natjecanja, svi korisnici TV usluge u Osnovnom TV paketu mogu do kraja mjeseca uživati u sportskim dokumentarcima, emisijama Roberta Knjaza i povijesnim utakmicama hrvatskih i ostalih klubova u Ligi prvaka na PlanetSport 1 kanalu, poručuju.

A1 Hrvatska je svojim korisnicima, uslijed izvanrednih okolnosti, još sredinom ožujka omogućila pogodnosti poput dostupnih svih dječjih TV kanala u Osnovnom TV paketu,gledanja filmova i serija na CineStar TV Premiere 2 te dokumentarnih sadržaja na Kanalu mjeseca, a to je u svibnju History.  Korisnici koji imaju Prošireni paket mogu se besplatno zabaviti uz četiri popularna kanala, MTV Hits International, MTV Dance International, MTV Music 24 i MTV Rocks, koji su inače dio Glazbenog paketa.