Samsungovi novi televizori dolazit će s platformom za pregledavanje i kupnju NFT-a

Više detalja o Samsungovoj NFT platformi koja će se moći pronaći na njihovim novim televizorima, bit će dostupno na ovogodišnjem CES-u

Matej Markovinović ponedjeljak, 3. siječnja 2022. u 16:10

Nije tajna da je kupoprodaja NFT-a unosan biznis, no, naravno, ima i onih koji kupe svoj nezamjenjivi token kako bi ga s ponosom mogli tu i tamo pogledati te mu se diviti. Samsung je, čini se, to shvatio, pa su odlučili da će njihovi novi televizori dolaziti s NFT podrškom. Drugim riječima, digitalna imovina moći će se pregledavati na velikim ekranima, ali i kupovati.

„S obzirom na porast potražnje za NFT-ovima, potreba za rješenjem današnjeg fragmentiranog okruženja gledanja i kupnje nikada nije bila veća. U 2022., Samsung predstavlja prvi svjetski NFT explorer i agregator tržišta na TV ekranu, revolucionarnu platformu koja omogućuje pregledavanje, kupnju i prikazivanje vaših omiljenih umjetnina – sve na jednom mjestu“, priopćili su iz Samsunga.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Samsungova platforma omogućit će korisnicima da drugima prikažu svoju digitalnu imovinu, dok će kupci moći pregledavati NFT-e prije nego što ih kupe te će imati priliku naučiti nešto novo o njihovoj povijesti i blockchain metapodacima.

Prema pisanju The Vergea, novi će tvrtkini televizori također dolaziti i sa značajkom pametne kalibracije koja će automatski prilagođavati postavke zaslona da bi kvaliteta slike NFT-a izgledala izvorno i kako navode iz Samsunga – besprijekorno. Slično kao Dolby Vision i Netflix Calibrated Mode.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


Bežične over-ear BT slušalice

JBL LIVE 500BT

JBL Signature zvuk, handsfree pozivi, 50mm driveri, podrška za Google voice i Amazon Alexa glasovnu asistenciju, Ambient Aware i TalkThru tehnologija, odvojivi kabel s upravljačem i mikrofonom, trajanje baterije 30h, 18–20.000 Hz, 32 ohma.

849 kn 1.149 kn Kupi

BT prijenosni zvučnik s IPX7

MARSHALL EMBERTON BT

True Stereophonic, jedinstveni oblik višesmjernog zvuka Marshalla. 20+ sati prijenosnog vremena reprodukcije. Kombinacija suvremene tehnologije s kultnim Marshallovim dizajnom kako bi pružio snažan zvuk, a zadržao klasičan izgled, 60 Hz - 20 kHz, 20 W.

999 kn 1.299 kn Kupi