Bug kuponi donose vam i do 40% popusta na kupnju periferije

Bug vam ovih blagdana donosi niz kupona u suradnji s domaćim IT trgovcima, kojima možete uštedjeti novac na kupnju periferije

Bug.hr srijeda, 20. prosinca 2023. u 18:31

Periferija je nekima najvažnija stavka u setupu, a nekima pak i nije toliko bitno koji miš i slušalice koriste. Bilo kako bilo, Božić je idealno vrijeme za osvježiti vašu periferiju, pogotovo ako puno vremena provodite za računalom. Osim što će vam za nove slušalice biti zahvalne vaše uši, dobar miš i tipkovnica mogli bi pomoći u tome da u videoigrama budete još bolji, a u poslu još produktivniji.

Bug u suradnji s domaćim IT trgovcima donosi kupone s popustima na raznu periferiju, uključujući tipkovnicu, slušalice, miševe, podloge i još mnogo toga. Popusti idu i do 40 popusta, a u nastavku pogledajte na koje se artikle točno odnose i u kojim trgovinama.

  • Računala.hr - 15% popusta na AOC i White Shark periferiju
  • Links - 20% na tipkovnicu STEELSERIES Apex 3
  • Links - 40% na crne slušalice STEELSERIES Arctis Prime
  • Links - 20% na podlogu za miš STEELSERIES
  • Links - 30% na bežičan STEELSERIES Aerox 3 miš

Kako do kupona?

Kuponi za popuste nalaze se na stranici www.bug.hr/membership/coupons, a možete ih djelomično vidjeti i na vašoj korisničkoj stranici kad ste prijavljeni. Da biste preuzeli željeni kupon, dovoljno je da budete registrirani član na Bug.hr-u. Svi izlistani kuponi vrijede do 31.12.2023. ili do isteka zaliha.

Kako iskoristiti kupon za dobivanje popusta?

Pod pretpostavkom da ste registrirani na Bug.hr i da imate puni pristup kuponima, prvo odaberite željeni kupon. Nakon što kliknete na gumb „Preuzmi kupon“, prikazat će vam se skriveni promotivni kôd. Kopirajte kod i posjetite poveznicu „Više informacija“ unutar navedenog kupona. Otvorit će vam se link unutar zadanog webshopa koji se odnosi konkretno na navedeni artikl ili na skupinu artikala koja je obuhvaćena popustom.

Daljnji proces kupnje obavite direktno u webshopu odabrane trgovine. Prilikom procesa plaćanja upišite vaš promotivni kôd u zadanom polju kako biste dobili obećani popust.

U slučaju nekih nejasnoća - kontaktirajte izravno trgovinu na koju vode linkovi.