Od sada Android i iOS korisnici Twittera mogu objavljivati slike u 4K rezoluciji

Twitter već neko vrijeme radi na prikazu slika unutar mobilne aplikacije, a sad će korisnici platforme na Androidu i iOS-u, konačno dobiti značajku koja omogućava pregled slika u većoj rezoluciji

Matej Markovinović četvrtak, 22. travnja 2021. u 13:48

Twitter Support je objavio da je od sada, unutar aplikacije, službeno moguće objavljivati i pregledavati slike u 4K rezoluciji na iOS-u i Androidu.

Na mobilnoj je aplikaciji Twittera do sad bilo moguće pregledavati i objavljivati slike do 2K rezolucije, dok web aplikacija već duže vrijeme podržava slike 4K rezolucije. Tvrtka je već prije testirala učitavanje 4K slika unutar mobilne aplikacije te se čini da su testovi dobro prošli jer sada svi korisnici mogu iskoristiti novu mogućnost.

Za uključivanje nove značajke, potrebno je otići u opcije, pa u odjeljak „data usage“ te uključiti „high-quality images“ i „high-quality image uploads“. Također je moguće izabrati hoće li se slike veće razlučivosti prikazivati samo na Wi-Fi-u, Wi-Fi-u i mobilnim podacima ili pak, da budu u potpunosti onemogućene.

Akcija

GARMIN Fenix

Sportski sat, GPS, multisport, više modela i cijena

3099 kn 3699 kn Kupi


3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS MANI Mk2

Idealni za manje prostore i korištenje u sustavu kućnog kina zahvaljujući kompresijskoj komori. 40 -20,000 Hz, 4 ohma mini, 100 W, 92 dB.

5.399 kn 5.989 kn Kupi

Digitalno phono USB pretpojačalo

NAD PP4 C- KO

Nudi vrhunske sonične rezultate, ima mogućnost odabira MM/MC ulaza. Nova verzija AlpineSoft's VinylStudio Lite ripping softvera. Moguće povezivanje s većinom amplifiera, receivera i PC-a, SNR: 76 dB (MM); 78 dB (MC).

1.499 kn 1.799 kn Kupi