Spanovi arhitekti – gradnja staze do Clouda

Spanovi Cloud Solution arhitekti će vam u novoj epizodi Spanoptica pružiti uvid u kreiranje cloud puta, ukazati na potencijalne izazove i ispričati svoja iskustva

Bug.hr srijeda, 25. svibnja 2022. u 13:37

Cloud adopcija, hosting, arhitektura, multicloud i sve ostalo što okružuje ovo složeno područje IT-a su samo neki od pojmova kojih su se Spanovi stručnjaci - Ilija Ranogajec, voditelj Cloud Delivery tima te Mario Santro, Cloud solution arhitekt – dotaknuli u novoj epizodi Spanoptica.

Cloud je i dalje buzzword. I bauk. Na neki način, ali ne više kao što je to bio slučaj prije nekoliko godina. Neke tvrtke i dalje misle da je skup ili čak i nesiguran. Ali Cloud svakako jest već odavno sadašnjost, ali sadašnjost koja raste, razvija se i unaprjeđuje svakim danom te je sve manje nepoznanica ili novitet. Mario i Ilija su tu kako bi vam na vrlo jednostavan način pokušali demistificirati pojam poslovanja u cloudu i objasniti složenu problematiku koja se veže uz ovu temu. Ništa tu nije tako zastrašujuće – ili bar ne bi trebalo biti, ako u svom kutu imate ovakve stručnjake.

Spanovi Cloud Solution arhitekti će vam u ovoj epizodi pružiti uvid u kreiranje cloud puta, ukazati na potencijalne izazove i ispričati svoja iskustva. Postoje sugestije same platforme, postoje knjige pravila i politika, vodiči i kućice koje zovu da ih se klikne, ali u probijanju kroz oblake treba biti oprezan. Na ovom se kompleksnom terenu lako poskliznuti. Upravo tu dolazi do izražaja ekspertiza naših arhitekata i inženjera koji će vas saslušati, čuti što vam treba, iz toga ekstrapolirati što vam ne treba i prilagoditi cloud konfiguraciju vašoj specifičnoj situaciji.

 

📢 Besplatna dostava

TOP!

APPLE iPad 9

A13 Bionic čip, kamera od 12 MP te brzi Wi-Fi ili mobilna mreža.

Od 2999 kn Kupi


Kompaktan zvučnik, gigantski zvuk.

KEF LS50 Meta

Najprecizniji, impresivan zvuk, 47 Hz - 45 kHz, Uni-Q driver, 85 dB, 8 Ohma, 40-100 W, Eisa Award.

9.749 kn Kupi

Soundbar i bežični subwoofer s ugrađenim HEOS-om

DENON DHT-S516H

HEOS, Bluetooth, AirPlay 2, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS dekodiranje, HDMI ulaz, ARC, Amazon Alexa, Google Assistant.

3.989 kn Kupi