London dobio "tvornicu selfija", raj za influencere

Početkom ovog mjeseca u zapadnom Londonu otvorena je igraonica za odrasle nazvana The Selfie Factory, čija je namjena pružiti gostima priliku za – snimanje selfija

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 26. kolovoza 2019. u 13:43

Ako vam je ponestalo ideja za šarene i zabavne Instagram objave, selfije ili nove doživljaje, u Londonu je početkom ovog mjeseca otvorena nova lokacija koja služi upravo tome – da pruži "influencerima" i svima drugima ideje za nove fotografije. Ova radnja, nazvana The Selfie Factory i smještena u zapadnom dijelu Londona, zapravo je niz odjeljaka uređenih da budu vizualno atraktivni, šareni i dobro osvijetljeni, te da služe kao set za snimanje atraktivnih fotografija.

Ulaz se naplaćuje 10 funti (oko 80 kuna), a ulaznica vrijedi sat vremena. U to vrijeme posjetitelj može hodati od sobe do sobe i slikati se bilo u separeu restorana uređenom u stilu 50-ih godina, velikom bazenu punom ružičastih kuglica, s ogromnim plišanim medvjedićem, retro kupaonici, u naslonjaču na livadi, školskoj učionici, sobi prepunoj šarenih uštipaka i tako dalje.

Najčešće motive fotografirane u "tvornici selfija" pogledajte u priloženoj galeriji:

The Selfie Factory otvorilo je troje prijatelja kojima je tako nešto palo na pamet na nedavnom zajedničkom putovanju. Mjesecima su, kažu, uređivali sobe i usavršavajući svaku od njih kako bi bila savršena podloga za atraktivne Instagram fotke. Sve što posjetiteljima treba jest ulaznica, mobitel ili fotoaparat, te puno kreativne energije – i okidanje zabavnih selfija može početi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selfie Factory 🌈 (@selfiefactoryofficial) on